Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Whistlin' Past The Graveyard

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978
Alternate Master3:14Bounced ChecksAsylum
K 52316
Album
LP
1981
3:16Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

James Egon
Member
*****
stark

Dino-Canarias
Member
*****
Dito remember, den find ich auch ziemlich cool....

Ganz knappe 5.

(4.75)

klamar
Member
*****
.... klasse ...

southpaw
Member
****
Lässt atmosphärisch nichts zu wünschen übrig.

remember
Member
****
Cool, und ziemlich easy..
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 20:06
08/12/2006 00:32
Musicfreak
Member
****
Spooky, weird, bluesy.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?