Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Wrong Side Of The Road

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:11Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978
5:14Used Songs (1973-1980)Elektra / Rhino
278 351-2
Album
CD
23/10/2001

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
gut

Dino-Canarias
Member
****
Mal wieder voll und ganz in seinem Element hier....kein
Wunder, "on the wrong side of the road" war er ja sein
ganzes Leben lang (und damit ist er gar nicht mal so
schlecht gefahren!).

4 +
Laatst gewijzigd: 02/06/2015 00:10

Redhawk1
Member
******
Meisterwerk!
Laatst gewijzigd: 12/02/2017 11:47

klamar
Member
*****
... gefällt mir sehr gut ...

southpaw
Member
****
Who wants to live there?

remember
Member
****
Das klingt nach alten 40er Jahren..ssss!
Laatst gewijzigd: 03/10/2015 00:36
08/12/2006 01:16
Musicfreak
Member
*****
Toller alte Schule Jazz mit Bläsern, Gitarren und geilem Orgel-Gegrinde. Knappe 5.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?