Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Johnsburg, Illinois

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:33SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983
Live1:29Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

musikmannen
Member
*****
Good

remember
Member
****
Ziemlich ansprechend, hier hält er sich auch stimmlich zurück.

Dino-Canarias
Member
****
Einigermassen herzerwärmende Barmusik, wenn wie auch
schon erwähnt, eine eher kurz geratene Episode aus dem
Tom Waits Drehbuch....

21/11/2007 20:43
variety
Member
****
Ganz knappe 4.
05/02/2007 15:35
Homer Simpson
Member
****
mit 1:30 auch zu kurz
19/01/2007 00:40
Musicfreak
Member
***
Dieses Pianonümemrchen vom absurden Album "Swordfishtromboes" geht in Richtung genügend....
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.