Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - 16 Shells From A 30.6

Cover Tom Waits - 16 Shells From A 30.6
12" Maxi
Island 12 IS 370

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1988
12" Maxi Island 12 IS 370
Toon detailsAlles beluisteren
1.16 Shells From A 30.6
4:10
2.Big Black Mariah
2:41
3.Ruby's Arms
4:44
   
1988
7" Single Island 111 792 [de] / EAN 4007191117926
Toon detailsAlles beluisteren
1.16 Shells From A 30.6
4:10
2.Big Black Mariah
2:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:33SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983
4:1016 Shells From A 30.6Island
12 IS 370
Single
12" Maxi
1988
4:1016 Shells From A 30.6Island
111 792
Single
7" Single
1988
Live4:18Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

musikmannen
Member
******
Great

Dino-Canarias
Member
****
Zumindest der Rhythmus ist nicht schlecht geraten hier,
wenn die ganze Sache auch etwas eintönig daherkommt....


Gute 4.

remember
Member
****
etwas vom besseren der Waits DB..
21/11/2007 20:44
variety
Member
****
Fast eine 3. Nervt auf Dauer.
05/02/2007 15:39
Homer Simpson
Member
*****
die Stimme machts
19/01/2007 00:44
Musicfreak
Member
****
Guter, bluesiger Song auf "Swordfishtrombones". Das ist dann endlich wieder Musik. 4.5
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.