Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Just Another Sucker On The Vine

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:46SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86 (Reviews: 7)

musikmannen
Member
****
Ok

rhayader
Member
****
Na ja, hört sich an wie wenn in der Schule fürs Schulkonzert geübt wird, aber noch etliche Übungsstunden erforderlich sind. Trotzdem hat es irgendwie Charme, knapp 4*.

remember
Member
***
Belanglos..

Dino-Canarias
Member
****
Ein Zwischenspiel, das weder gross begeistert, noch gross
stört....


Gute 4.
21/11/2007 20:55
variety
Member
****
Gefällt mir ziemlich gut. 4++
05/02/2007 15:48
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
Laatst gewijzigd: 22/11/2007 16:41
19/01/2007 00:50
Musicfreak
Member
***
Ja, klingt ziemlich besoffen, dieses Instrumental.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.