Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Frank's Wild Years

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:50In The NeighborhoodIsland
106 001-100
Single
7" Single
1983
1:53SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17 (Reviews: 6)

musikmannen
Member
*****
Good

Dino-Canarias
Member
****
Also ich finde, das jazzige Element sorgt für nicht unwillkom-
mene Abwechslung auf dem Album.....


Gute 4.

remember
Member
**
uninteressant..
21/11/2007 21:01
variety
Member
***
3+
28/01/2007 20:21
Homer Simpson
Member
**
das haben andere schon interessanter gemacht
19/01/2007 00:51
Musicfreak
Member
***
Orgelgedüdel mit Gelaber.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?