Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Soldier's Things

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Paul Young
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983
3:21Songs We Shouldn't Forget - Sleeping Beauties [Compiled by Ricky Koole & Leo Blokhuis]USM
531 604-9
Compilatie
CD
06/02/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

musikmannen
Member
******
Great

Dino-Canarias
Member
****
Nicht unbedingt sehr spannend, aber wie heisst's doch
so schön: "In der Ruhe liegt die Kraft....".....

remember
Member
***
deprimierend..besonders wo draussen die sonne scheint..
21/11/2007 21:06
variety
Member
*****
Ziemlich gut und deppressiv.
05/02/2007 15:52
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
19/01/2007 00:56
Musicfreak
Member
****
Traurig!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.