Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Soldier's Things

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Paul Young
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23SwordfishtrombonesIsland
ILPM 9762
Album
LP
1983
3:21Songs We Shouldn't Forget - Sleeping Beauties [Compiled by Ricky Koole & Leo Blokhuis]USM
531 604-9
Compilatie
CD
06/02/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

musikmannen
Member
******
Great

Dino-Canarias
Member
****
Nicht unbedingt sehr spannend, aber wie heisst's doch
so schön: "In der Ruhe liegt die Kraft....".....

remember
Member
***
deprimierend..besonders wo draussen die sonne scheint..
21/11/2007 21:06
variety
Member
*****
Ziemlich gut und deppressiv.
05/02/2007 15:52
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
19/01/2007 00:56
Musicfreak
Member
****
Traurig!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?