Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - On The Nickel

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:17Heartattack And VineAsylum
6E-295
Album
LP
1980
6:05Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984
6:10Romeo Bleeding - Live From AustinImmortal
0037078IMA
Album
CD
20/02/2009

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

remember
Member
***
*gäääääähhn*
04/11/2007 03:01
toolshed
Member
******
Wunderbar.
28/01/2007 21:16
Homer Simpson
Member
******
sehr schön
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?