Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Semi Suite

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:22The Heart Of Saturday NightAsylum
7E-1015
Album
LP
1974

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 5)

musikmannen
Member
******
Great

James Egon
Member
*****
sehr gut und damit TW-Standard

remember
Member
****
Durchaus hörenswert.
31/05/2007 20:01
Enhancer
Member
*****
der hat ne unglaubiche Jazz-Stimme, grosse Musik wirklich
30/01/2007 14:46
Homer Simpson
Member
*****
hatte wohl nur eine 4 gegeben. Ändere ich dann eben mal.
Laatst gewijzigd: 31/05/2007 20:04
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.