Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Fumblin' With The Blues

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:59The Heart Of Saturday NightAsylum
7E-1015
Album
LP
1974

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 8)

southpaw
Member
*****
Absolutely no fumblin' here.

musikmannen
Member
******
Great

Kamala
Member
*****
...Klarinette, Piano, Gitarre, eine verrauchte Bar und Tom Waits sagenhafte Stimme - eine Bluesperle erster Klasse die die Fantasie spielen lässt - Come on and whisper tell me I'm the one > yessss, you are!...

pwill
Member
*****
Klasse Blues. Da steckt noch eine ganze Menge St. Louis drin. Tom Waits' Stimme passt einfach zu dieser Musik wie die Faust aufs Auge.

James Egon
Member
*****
Sehr gut. Bluesig ist auch der ganze Rest des Albums.

remember
Member
****
Kann man so stehen lassen.

Incinerate
Member
*****
Melancholischer Bar-Blues für Momente der verrauchten Einsamkeit.
30/01/2007 14:59
Homer Simpson
Member
*****
guter ruhiger Blues
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.