Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits & Crystal Gayle - Take Me Home

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
One From The HeartColumbia
FC 37703
Album
LP
1982

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Crystal Gayle   Artiestenpagina

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't It Make My Brown Eyes Blue17/12/1977711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

missmoneypenny
Member
*****
kenne auch nur diese Version, aber trotz der der kurzen Laufzeit ein guter Song

remember
Member
****
ich kenne nur die Waits-solo version (1979), die ja auch sehr kurz ist.
hier bemüht er sich wirklich schön zu singen - traurig sowieso..

Miraculi
Member
*****
Aus dem Soundtrack zu "One From The Heart": Las Vegas Bar Jazz - wie schön - die Beziehung wird wieder gekittet - Crystal schlägt eine Brücke.
03/02/2007 22:14
Homer Simpson
Member
*****
alleine von Gayle gesungen. Schön
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.