Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Big In Japan

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:05Mule VariationsAnti / Epitaph
6547-2
Album
CD
12/04/1999
4:02Hold OnAnti
21019-2
Single
CD-Maxi
1999

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.86 (Reviews: 7)

sophieellisbextor
Staff
*****
Intrigant et addictif.

James Egon
Member
****
Seine Klavierballaden sind mir lieber.

Trekker
Member
*****
Strange Bluesnummer, aber stark!

DerMeister
Member
******
Wunderbar

Incinerate
Member
******
Schräger, scratchiger, rythmusorientierter Song - ist mir einer der liebsten. Vielleicht auch, weil's der erste ist, den ich kannte und liebte.
18/08/2007 12:57
remember
Member
***
Ein schräges Intro, ebenso der Gesang.
Hart an der Grenze.
Laatst gewijzigd: 07/05/2012 17:05
04/02/2007 14:40
Homer Simpson
Member
*****
erinnert irgendwie an die Stooges
Laatst gewijzigd: 29/08/2007 20:23
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.