Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Hold On

Cover Tom Waits - Hold On
CD-Maxi
Anti 21019-2
Cover Tom Waits - Hold On
7" Single
Anti 1021-7 (nl)

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Tom Waits
Kathleen Brennan
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Shawn Colvin
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

1999
CD-Maxi Anti 21019-2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On
  5:31
2.Buzz Fledderjohn
  4:15
3.Big In Japan
4:02
4.Big Face Money
0:39
   
1999
7" Single Anti 1021-7 [nl] / EAN 8714092102178
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hold On
  5:32
2.Buzz Fledderjohn
  4:12
3.Big Face Money
0:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:33Mule VariationsAnti / Epitaph
6547-2
Album
CD
12/04/1999
5:31Hold OnAnti
21019-2
Single
CD-Maxi
1999
5:32Hold OnAnti
1021-7
Single
7" Single
1999

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.43 (Reviews: 7)

James Egon
Member
******
So liebe ich ihn. Bester des Albums.

Trekker
Member
*****
Schwer den nicht zu mögen; hat was Dylanesques.

DerMeister
Member
******
!

vancouver
Member
*****
musikalisch ne klare 6, für die Interpretation muss ich einen Abzug machen

remember
Member
****
Die Melodie klingt hier wie bei Georg Danzer's "Des is mei Frau"..
Nett klingt er selten, hier vielleicht ein Spürchen zu viel.
Laatst gewijzigd: 06/04/2011 18:14
28/04/2008 20:59
missmoneypenny
Member
******
wundervoller Song
04/02/2007 14:48
Homer Simpson
Member
******
hätte Springsteen sein können. Stimmlich natürlich nicht ganz.
Laatst gewijzigd: 19/07/2007 20:03
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?