Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Cemetery Polka

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:47Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.44 (Reviews: 9)

James Egon
Member
****
gut

irelander
Member
***
As weird a song as I think I've ever heard.

longlou
Member
******
kurz und scherzlos. Polka auf'm Friedhof find ich Klasse

Dino-Canarias
Member
****
Jahrmarktmusik der etwas speziellen Art.....

Knappe 4.
12/05/2008 18:32
Wildwind
Member
*****
Schräg!
05/01/2008 10:19
soia
Member
*****
toll
05/01/2008 10:18
MŁmmelgreis
Member
***
Naja, hat er jemals etwas anderes gemacht als gekrächzt?
Hier ist aber besonders schlimm. Zudem ist das musikalisch total unstimmig.
10/05/2007 22:26
remember
Member
****
mich dafür keine polkas..hier krächzt er nur.
05/02/2007 20:33
Homer Simpson
Member
******
schräge Melodien und Holzbeine sprechen mich an
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?