Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Cemetery Polka

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:47Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 9)

James Egon
Member
****
gut

irelander
Member
***
As weird a song as I think I've ever heard.

longlou
Member
******
kurz und scherzlos. Polka auf'm Friedhof find ich Klasse

Dino-Canarias
Member
****
Jahrmarktmusik der etwas speziellen Art.....

Knappe 4.
12/05/2008 18:32
Wildwind
Member
*****
Schräg!
05/01/2008 10:19
soia
Member
*****
toll
05/01/2008 10:18
MŁmmelgreis
Member
***
Naja, hat er jemals etwas anderes gemacht als gekrächzt?
Hier ist aber besonders schlimm. Zudem ist das musikalisch total unstimmig.
10/05/2007 22:26
remember
Member
**
..mich dafür keine Polkas..hier krächzt er nur. Schrecklich.

Ja, er hat mal gesungen.
Laatst gewijzigd: 04/03/2018 15:08
05/02/2007 20:33
Homer Simpson
Member
******
schräge Melodien und Holzbeine sprechen mich an
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.