Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Time

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Tori Amos
Hoff (Zeit)
Rebekka Bakken
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:11Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988
3:55Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.15 (Reviews: 13)

James Egon
Member
******
großartige Ballade

southpaw
Member
*****
Schöne Ballade, die stellenweise als langsamer "Universal Soldier" daherkommt.

Widmann1
Member
*****
Ruhige Ballade. Sein Gesang/sein Sprechen sehr "harmonisch".

BeansterBarnes
Member
****
Finally a track i can tolerate from Waits.

Dino-Canarias
Member
****
So kennt man ihn sonst gar nicht, eine richtig sanfte, warme
Ballade.....

4 ++
21/05/2008 08:26
Ųcki
Member
***
Waits's Art der Sangeskunst muß man mögen
12/05/2008 18:35
Wildwind
Member
******
Sehr schön!
28/04/2008 21:04
missmoneypenny
Member
******
ein Geniestreich wahrlich meisterhaft
13/04/2008 03:54
Niotku
Member
******
Ist es, ist es, ohne jeden Zweifel, ob nun auf "Rain Dogs" oder auf "Big Time". Wahnsinn.
13/04/2008 03:52
toolshed
Member
******
Meisterhaft, also wenn das kein Glanzstück ist...
05/01/2008 10:24
MŁmmelgreis
Member
*****
Wunderschöne atmosphärische Ballade.
10/05/2007 22:36
remember
Member
*****
Noch skuriller als sein Gesang sind nur mehr seine Geschichten..
Laatst gewijzigd: 20/08/2014 19:58
05/02/2007 20:49
Homer Simpson
Member
******
sehr schön
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.