Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Rain Dogs

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live3:40In The NeighborhoodIsland
ISD 260
Single
7" Single
1986
Live3:36Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988
2:53Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

James Egon
Member
******
That is fantastic.

southpaw
Member
****
That ain't bad.

Dino-Canarias
Member
*****
Brauchte seine Zeit bei mir, aber mittlerweile finde ich den
Titelsong seines 85er Albums auch richtig gut......

Knappe 5.
09/02/2008 17:50
Wildwind
Member
******
Cool!
Laatst gewijzigd: 12/05/2008 18:35
05/01/2008 10:28
MŁmmelgreis
Member
****
..gut..
10/05/2007 22:38
remember
Member
****
Einen druckvollen Groove bietet das Titelstück eines seiner besten Alben..
Laatst gewijzigd: 24/04/2013 17:30
05/02/2007 20:54
Homer Simpson
Member
******
wunderbar
Laatst gewijzigd: 22/09/2007 20:12
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?