Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Gun Street Girl

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Gecoverd door:Canned Heat
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:01Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988
4:37Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 8)

James Egon
Member
******
Dieser tolle Track kann nicht lang genug sein.

Dino-Canarias
Member
***
Na ja, auch nicht gerade eine Stimmungskanone, zieht
sich auch ein bisschen gar lang hin....

3 +

aschlietuna
Member
*****
sehr schön beschrieben Incinerate

Incinerate
Member
*****
Gar nicht so bizarr. Ich stelle mir einen alternden Blues-Musiker vor, der auf einem Güterwagon sitzt, eine Pfeife raucht und ein, genau DIESES, Lied spielt - Kühe grasen, der Zug fährt gemächlich, schließlich sind wir noch in den 50ern. Nebenbei: Großartiger, fast traditioneller Song.
12/05/2008 18:37
Wildwind
Member
*****
Cool :)
05/01/2008 10:41
MŁmmelgreis
Member
***
..weniger..
10/05/2007 22:40
remember
Member
****
hier erweist er sich wieder mal als spezialist für bizarres..
05/02/2007 21:01
Homer Simpson
Member
******
Old School Blues
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.