Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Walking Spanish

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:05Rain DogsIsland
610 486
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

James Egon
Member
****
Unter dem Albumdurchschnitt, aber trotzdem gut.

southpaw
Member
****
Im Albumdurchschnitt.

Dino-Canarias
Member
****
Leicht jazzig angehaucht.....

Knappe 4.
12/05/2008 18:39
Wildwind
Member
*****
Gut
05/01/2008 10:47
MŁmmelgreis
Member
***
knapp in Ordnung, dennoch abgerundet
10/05/2007 22:45
remember
Member
****
je länger man diesen skurillen lauscht, umso schneller gewöhnt man sich daran - oder man bekommt aggressionen..
05/02/2007 21:13
Homer Simpson
Member
*****
sehr gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?