Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Innocent When You Dream

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 7)

Dino-Canarias
Member
****
Schön wär der Song schon, aber die Gesangsqualität lässt
leider wiedermal deutlich zu wünschen übrig (um es noch
milde auszudrücken)....

Ganz knappe 4.

(3.75)

James Egon
Member
******
großartig auch in dieser Version

missmoneypenny
Member
*****
stark

southpaw
Member
*****
'It's such a sad old feeling
the fields are soft and green
it's memories that I'm stealing
but you're innocent when you dream'

Das was Mr. Waits am besten kann.

remember
Member
***
nervige bierzeltmusik, grausam gesungen..noch 3* weil Waits noch schlimmer sein kann..

Incinerate
Member
******
Todtraurig, UM-WER-FEND - mein ewiger Tom-Waits-Favorit. Rührt mich über alle Maßen.
08/02/2007 17:21
Homer Simpson
Member
******
wunderbar
Laatst gewijzigd: 19/07/2007 19:55
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.