Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Franks Theme

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:49Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Dino-Canarias
Member
*****
Diese Art von Musik hatte er halt schon ziemlich gut drauf....

Ganz knappe 5.

(4.75)

James Egon
Member
*****
sehr gut, die Geschichte

remember
Member
***
Textlich ja, Gesanglich ein einziges Gejammere..

southpaw
Member
****
'Dream away the tears in your eyes
Dream away your sorrows'

Ach wie lieblich ;-)
08/02/2007 17:31
Homer Simpson
Member
*****
als würde Waits Lieder von Nico singen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?