Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Franks Theme

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:49Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Dino-Canarias
Member
*****
Diese Art von Musik hatte er halt schon ziemlich gut drauf....

Ganz knappe 5.

(4.75)

James Egon
Member
*****
sehr gut, die Geschichte

remember
Member
***
Textlich ja, Gesanglich ein einziges Gejammere..

southpaw
Member
****
'Dream away the tears in your eyes
Dream away your sorrows'

Ach wie lieblich ;-)
08/02/2007 17:31
Homer Simpson
Member
*****
als würde Waits Lieder von Nico singen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.