Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Telephone Call From Istanbul

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987
Live4:17Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
*****
Ungemein beschwingte Sache, so mochte ich ihn schon
immer am liebsten...

Ganz knappe 5.

(4.75)

southpaw
Member
****
Hauchdünne 4, sicher kein Highlight auf "Franks Wild Years".

remember
Member
***
weniger..mühsames sax-play noch dazu..
08/02/2007 17:48
Homer Simpson
Member
******
gefällt mir besonders live auf der Big time Scheibe
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?