Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Train Song

Nummer

Jaar:1987
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Franks Wild YearsIsland
258 216
Album
CD
1987
Live4:29Big TimeIsland
90987-2
Album
CD
1988

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Dino-Canarias
Member
****
Wiedermal ganz schön wehmütig, seine Stimme hat schon
fast ein bisschen was von Joe Cocker hier...

4 ++

remember
Member
****
Man glaubt einem Trauermarsch anzugehören..

southpaw
Member
*****
So und nicht anders liebe ich Tom Waits :'-(

Und ich verehre natürlich Eisenbahnlieder!
08/02/2007 23:19
Homer Simpson
Member
*****
die Stimme ist irgendwie weinerlich
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?