Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - The Ocean Doesn't Want Me

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Tom Waits
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
1:51Bone MachineIsland
74321 10351 2
Album
CD
08/09/1992
1:49Goin' Out WestIsland
10 IS 537
Single
10" Maxi
1992

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

James Egon
Member
***
selbst für mich nix

remember
Member
*
Wiedermal ein Beispiel wie hässlich Kunst sein kann. Wie man so etwas aufnehmen kann ist mir ein Rätsel. Gruselig!
09/02/2007 17:27
Homer Simpson
Member
**
auf dem Festland ist das auch nicht sehr willkommen
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.