Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nailpin - They Don't Know

Cover Nailpin - They Don't Know
Cover

Nummer

Jaar:2007
Label:ARS
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Kirsty MacColl
Coverversie van:Kirsty MacColl - They Don't Know
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/02/2007 (Positie 13)
Laatste week notering:28/04/2007 (Positie 48)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:5768 (254 Punten)
Ultratip Bubbling Under:20/01/2007 / Piek: 2 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 6 / Weken: 10 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:49Zatte Vrienden Vol. 2ARS
741175-2
Compilatie
CD
13/04/2007
2:48Kids Top 20 - Best Of 2007ARS
CD 741265-2
Compilatie
CD
23/11/2007
2:47Kids Top 20 - 100 BoxARS
5319424
Compilatie
CD
05/06/2009
2:47Alle 40 goed - Hits For KidsEMI
6266542
Compilatie
CD
22/02/2010

Nailpin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Movin' On22/05/2004451
They Don't Know24/02/2007610
This Coma22/09/2007Tip: 19 
The Ending26/04/2008Tip: 20 
It's Allright09/08/2008Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
12 To Go29/05/2004483
White Lies & Butterflies06/05/20064015
III26/04/2008263
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Patrick3
Member
******
Uitstekend nummer.

gherkin
Member
****
Nog wel aardig nummer.

dries373
Member
****
Enige nummer van nailpin dat mij nog een beetjen aanstaat

MUSICBOJ
Member
***
Neen, voor mij is deze totaal overgewaardeerd! Ik vind hier niet veel aan. Kreeg opnieuw heel wat promotie door "TMF", en deze keer lukte het dus wel om in de TOP50 te belanden! Ik geraak niet verder dan 3 sterren!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?