Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Shins - Caring Is Creepy

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:James Mercer
Producer:James Mercer
The Shins
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reŁnie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vůůr het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

14 leden online:
Alxx, benji2, fkvdmark, klamar, martiningram, Oiseau, Sitting on a cornflake with John, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, Sven84, Uebi, ultrat0p, Voyager2, wolf82

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Oh, Inverted WorldSub Pop
SPCD 550
Album
CD
02/07/2001
3:20Garden StateSony Soundtrax
5187332
Album
CD
10/08/2004

The Shins   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Simple Song04/02/2012Tip: 4 
The Rifle's Spiral12/05/2012Tip: 67 
No Way Down09/06/2012Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wincing The Night Away03/02/2007396
Port Of Morrow24/03/2012248
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 8)

schumi39
Member
****
Auch Soundtrack im Film " Garden State" (2004),

bluezombie
Member
****
Cool song.

Dino-Canarias
Member
****
Ein durchaus hübsches, wenn am Ende dann doch auch
ziemlich harmloses Liedchen...

4 +

u-wanna-a-buaig
Member
****
Geniale Texte, hübsche, belanglose Melodien.
Die Shins vernögen es, Musik schön zu machen mit einer solchen scheinbaren Selbstverständlichkeit, dass man denken könnte, sie erlernten Musik bereits im Mutterleib.

Ein toller Song mit, um den ich mich creepyerweise sehr kümmere :)
Teilweise lassen sich jedoch auch vereinzelt einige fast langweilige Zwischenspiele finden, die das ganze ein wenig herunterwerten..
4.5*

Incinerate
Member
*****
Vollkommen unterbewertet hier! Ein Höhepunkt auf dem wundervollen "Oh, Inverted World", sonnenscheiniger, harmonieseliger Indie-Pop fürs Herz.
01/02/2008 19:02
variety
Member
****
Ja, ja... geht so. 4+
27/05/2007 18:32
Beastmaster
Member
***
anhörbar (3*)
25/04/2007 11:39
Schwizerin
portuguesecharts.com
****
It's a luscious mix of words and tricks... schöner, ruhiger Song, vielleicht nicht passend zur Jahreszeit, aber trotzdem schön anzuhören.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?