Login
België (Vlaanderen)

Gary Barlow - So Help Me Girl

Cover Gary Barlow - So Help Me Girl
Cover

Charts

Ultratip:02/08/1997 / Piek: 7 / Weken: 3
In de landen:
de  Piek: 78 / Weken: 8
nl  Piek: 58 / Weken: 6
be  Tip: 7 (Vl)
au  Piek: 36 / Weken: 1

Nummer

Jaar:1997
Label:RCA
Distributeur:BMG-ARIOLA
Muziek/Tekst:Howard Perdew
Andy Spooner
Producer:David Foster
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Gecoverd door:Gary Barlow (Ayúdame)
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

01/05/2015
Win het album "Imperial Dancefloor Material" van Merdan Taplak, gesigneerd!
>>>
01/05/2015
Win de vierdubbele verzamelaar "Topradio - Het beste uit de Schaamteloze 100 volume 2"! >>>
02/05/2015
Boudewijn de Groot of Demis Roussos op nummer 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

20 leden online:
392414, actrostom0, Alphabet, BlackPhantom1, bluezombie, fkvdmark, Hijinx, jan256, KevinP, Leon B. Haardt, marcoreus, Poss81, Snoopy, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, surfer57, Trille, ultrat0p, Zacco333

Privacy

Tracks

11/07/1997
7" Single RCA 21501207 JB (BMG) [uk]
Toon detailsAlles beluisteren
1.So Help Me Girl
  4:28
2.A Million To One
3:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:29Open RoadRCA
74321 41720 2
Album
CD
26/05/1997
4:29Open Road [Edición Española]RCA
74321474512
Album
CD
30/05/1997
4:28So Help Me GirlRCA
21501207 JB
Single
7" Single
11/07/1997
4:27Bravo Hits 18WSM
9548-35749-2
Compilatie
CD
29/08/1997
4:29Hit Machine Volume 18Columbia
489109-2
Compilatie
CD
1997
»» alles tonen

Gary Barlow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Love27/07/1996515
Love Won't Wait31/05/1997432
So Help Me Girl02/08/1997Tip: 7 
Stronger14/08/1999Tip: 17 
Shame (Robbie Williams and Gary Barlow)11/09/2010218
Sing (Gary Barlow & The Commonwealth Band feat. Military Wives)09/06/2012Tip: 88 
Let Me Go26/10/2013Tip: 90 
Face To Face (Gary Barlow & Elton John)08/02/2014Tip: 55 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Open Road14/06/1997712
Since I Saw You Last22/02/20141791
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.29 (Reviews: 24)

spatz-98
Member
****
Ordentlich und angenehm.

CDN: -
USA: #44, 1997

Eurodance_Fan
Member
***
Eine Ballade von der Stange.

NachoGhez
Member
***
Regular

Southernman
Member
***
Pasable.

bluezombie
Member
****
Nice song.

Der_Nagel
Member
**
als Solokünstler ein Langweiler sondergleichen, schwaches Stück aus 1997 mit Fingerschnippen – 2*…

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Een wat standaard, saaie, ballad van de nu 39 jarige Engelse zanger, songwriter, bandleader en producent "Gary Barlow" uit mei 1997 !!! Heeft me eigenlijk nooit echt kunnen bekoren !!! Krap 3 sterren !!! (NL Tip 30: 5 wk / # 4) ☺!!!

Topbart
Member
****
3e single van "Open road". prima single

BeansterBarnes
Member
****
I actually liked this more that 'Forever Love', will always remember the film clip to this one.

nirvanamusic87
Member
***
Ok but nowhere near high quality of Take That. 12 weeks in the UK top 100. UK#11 and Ireland#14. US#44.
Laatst gewijzigd: 20/11/2012 13:54

bluebird25
Member
**
schwach....
25/08/2007 23:22
miss_grace
Member
****
Guter Durchschnitt.
19/08/2007 12:49
Ale Dynasty
Member
****
das finale find ich toll, den rest eher langweilig. 4*
20/08/2006 10:59
Phil
Staff
****
Von mir kriegt der Song gerade noch knapp eine genügende Note...
11/11/2005 16:39
Sacred
Member
***
Auch dieser Song war kein Vergleich mehr zu seinem doch sehr guten 'Forever Love'. Belanglos wie seine gesamte Solokarriere.
11/11/2005 14:27
DaJoe
Member
**
hmmm...
11/10/2005 23:23
IrishGirl
Member
****
angenehmer Song, auch wenn ich andere Songs von ihm besser finde
10/07/2005 20:31
Werner
Member
***
...etwas klebrig...
11/02/2005 19:43
Feanor
Member
***
ganz ordentlich
14/11/2004 10:25
Rewer
Staff
***
...weniger...
13/11/2004 16:07
Raphael87
Member
*****
gut
23/08/2004 01:02
southpaw
Member
***
Joe Diffie hatte den Country-Hit damit, diese Version war noch # 11 in GB. Sicher schwächer als das Original und als seine großen Hits vorher.
09/03/2004 23:22
Michael
Member
***
zu seicht
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?