Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Thelonious Monster with Tom Waits - Adios Lounge

Cover Thelonious Monster with Tom Waits - Adios Lounge
Cover

Nummer

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 43 / Weken: 3


Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Thelonious Monster   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Der_Nagel
Member
***
Ich bin von diesem Rockstück weitaus weniger angetan, was wohl vor allem am Kackgesang von Waits liegt…ab dem 1992er Album Beautiful Mess von Thelonious Monster, 3*…

Topbart
Member
*****
prachtige rockballad, was de 2e single met een samenwerking met Tom Waits in juli 1993
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.