ZOEK

Danzel - You Spin Me Round (Like A Record)


Cover

Charts

Binnenkomst:18/08/2007 (Positie 46)
Laatste week notering:29/09/2007 (Positie 44)
Piekpositie:32 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:9145 (89 Punten)
Ultratip:11/08/2007 / Piek: 18 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 32 / Weken: 7 (Vl)

Nummer

Jaar:2007
Label:541/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Muziek/Tekst:Tim Lever
Peter Burns
Steven Coy
Michael Percy
Producer:Frank Van Herwegen
Jaco Van Rijswijk
Coverversie van:Dead Or Alive - You Spin Me Round (Like A Record)
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

19/12/2014
Win de dubbele verzamelaar "De Afrekening 57"
>>>
19/12/2014
Win de verzamelaar "Gunther D - Klappers van het jaar" >>>
20/12/2014
Duwt Lost Frequencies de concurrentie nog steeds van zich af? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaamse Radio2 Top 10 wordt Top50
Boycode
The Voice Kids
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
7 vandaag, 3675398 totaal
50 laatste reviews

39 leden online: *Lou*, 392414, Bec_Avicii, chezmoi, cricrititi, de saegher, DeejayDave, Der Maddox, diniz a., DJ Klemme, DjDirk, favorite, flipmusic, folipe, Fridolin 12, gavi, heinbloed, Hijinx, jjud, Ken005, mien1971, musicfan, Olaf Thijs, remix1970, Rewer, rita62, Rootje, rudidj, S:pko, sdurgo, sevie2008, sophieellisbextor, SportyJohn, tomtjen, Uebi, ultrat0p, Voyager2, Widmann1, Young_Wild_Free

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:16Fetenhits - AprŤs Ski 2008Polystar
06007 5305554
Compilatie
CD
04/01/2008
Radio Edit3:15Future Trance Vol. 43Polystar
06007 5306595
Compilatie
CD
07/03/2008
3:14Unlocked541 / N.E.W.S.
541416502062
Album
CD
25/08/2008

Danzel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pump It Up!14/02/2004819
You Are All Of That28/08/2004914
Home Again04/12/2004Tip: 2 
Put Your Hands Up In The Air!04/06/2005345
My Arms Keep Missing You (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K.)22/04/20061510
You Spin Me Round (Like A Record)18/08/2007327
Clap Your Hands12/07/2008Tip: 14 
Under Arrest29/05/2010307
You Make Me Happy (DJ Rebel feat. Danzel)31/03/2012402
Pump It Up 2K14 (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K)28/09/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Name Of The Jam!02/10/2004474
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.09 (Reviews: 22)

gherkin
Member
*
Eén van de meest overbodige Belgische artiesten.

ul.tra
Member
*
Schreckliches Cover des 80er Hit. Schlechte Stimme, schlechter Beat.

Der_Nagel
Member
***
mässiges Dance-Cover des Hi-NRG-Klassikers von Dead Or Alive - 3+...

dj-chris
Member
****
Deze cover bevalt mij heel wat beter dan die ellende van Flo rida, alleen was deze veel minder populair. Van mij zeker nog 4 sterren

schnurridiburr
Member
*****
Gutes Cover.

White Tiger
Member
***
Goed genoeg voor 3 sterren

Sinimaus
Member
***
hörbar, gibt schlimmere cover, aber auch nix besonderes...

remember
Member
****
davon bin ich eher positiv überrascht..
27/06/2008 23:34
MUSICBOJ
Member
******
Eén van zijn beste singles!!
21/06/2008 09:45
FCB_39
Member
*
Sakrileg!
15/05/2008 14:14
Redsonnya
Member
***
Hörbares aber schwer unnötiges Cover...
31/03/2008 11:23
soia
Member
*
musikalisches no go
Laatst gewijzigd: 02/04/2008 16:46
28/03/2008 21:49
Niotku
Member
*
Ach Toolshed, du weißt sehr genau, dass ich das mindestens genauso scheiße finde wie du. :D
28/03/2008 19:59
Deinonychus
Member
*
Wie überflüssig ist DAS denn? Ein Schlag ins Gesicht jedes Kindes der 80er. Billig und ätzend auf der ganzen Linie!
28/03/2008 06:20
toolshed
Member
*
Mal sehen was die Kollegen Niotku und Mutzpunter dazu sagen. :P


Widerlichst!

27/03/2008 19:18
speedbird88
Member
****
Wie so oft, was altes nochmal aufgewärmt.
Nicht schlecht, aber auf die Dauer wird er etwas nervig.
02/03/2008 14:22
Muchana
Member
****
Een leuk singletje van Danzel die tijdens Idool 2003 te licht werd bevonden om het te maken in de showbizz maar nu heeft hij meer succes in Polen en omstreken dan in zijn eigen Vlaanderen.
25/02/2008 22:32
southpaw
Member
****
Kann sich hören lassen.
16/11/2007 15:54
Jaap Stam
Member
****
4+ Solides Cover von unserem Belgier. Bei Weitem kommts aber nicht ans Original ran.
06/11/2007 23:51
Demeter
Member
****
Naja.... der Sound ist schon nicht übel... geht so. Man sollte nur das Original nicht direkt im Anschluss an diesen Song hören, dann wird einem schlecht! Original (wie immer) um Klassen besser. Dieser Song hier bekommt trotzdem noch eine knappe 4.
25/09/2007 20:45
SeksiRobot
Member
******
Mir gefällts, ok das Original gefällt mir schon und das ist n cooler Mix
08/09/2007 19:08
Sacred
Member
****
Ah dieser Proll! Immerhin ist seine Stimme einigermassen solide markant für das Genre, kann sich fast mit Pete Burns messen.
Nur warum werden immer und immer wieder die gleichen Songs der 80er gecovert??!! Ich versteh das einfach nicht...es gibt 1000 andere Perlen, die nicht totgehört worden sind und sich vorteilhafter anbieten würden, alleine schon im Italo Disco Bereich. Liegts eventuell stets an den schwierig zu bekommenen Rechten?
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?