ZOEK

Dared - Driver's Seat


CD-Maxi
Impart WHITE 2012

Charts

Binnenkomst:05/02/2005 (Positie 46)
Laatste week notering:19/02/2005 (Positie 42)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11281 (32 Punten)
Ultratip:29/01/2005 / Piek: 19 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 33 / Weken: 3 (Vl)

Nummer

Jaar:2005
Label:WHITE
Distributeur:IPD
Muziek/Tekst:Paul Roberts
Producer:Flor Theeuwes
Thunder Deejay
Coverversie van:Sniff 'n' The Tears - Driver's Seat
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Forum Tip 2014
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
60 vandaag, 3654929 totaal
50 laatste reviews

33 leden online: !Xabbu, baggio87, Bart31a, Besnik, DJ Axel, entorresokath, EuroFanatic, fabio, Fritz260449, Fuchs im Wald, gartenhaus, Hannes, hcoachcheapest, HennyGay, Herr Bert, Hijinx, ibera, idruyck, jausmaus, Kanndasdennsein, KitchenTel, Kiwii, luisnunezz, lvitielloshawn, Miraculi, musicfan, otis, SanderFMC, Snormobiel Beusichem, thib97, Ultor_De_Lacy, vancouver, Wolfke

Privacy
Muziek (300x250)

Tracks

01/2005
CD-Maxi Impart WHITE 2012
Toon detailsAlles beluisteren
1.Driver's Seat (Hardbounze Single Edit)
3:22
2.Driver's Seat (Furious F. Radio Edit)
3:50
3.Driver's Seat (Unplugged)
2:53
4.Driver's Seat (Jan Vervloet Ibiza Club Edit)
3:32
5.Driver's Seat (Guitar Mix)
2:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Hardbounze Single Edit3:22Driver's SeatImpart
WHITE 2012
Single
CD-Maxi
01/2005
Furious F. Radio Edit3:50Driver's SeatImpart
WHITE 2012
Single
CD-Maxi
01/2005
Unplugged2:53Driver's SeatImpart
WHITE 2012
Single
CD-Maxi
01/2005
Jan Vervloet Ibiza Club Edit3:32Driver's SeatImpart
WHITE 2012
Single
CD-Maxi
01/2005
Guitar Mix2:31Driver's SeatImpart
WHITE 2012
Single
CD-Maxi
01/2005

DHT   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
True Love15/06/2002297
Magic Melody15/03/2003333
Uninvited28/06/2003332
Listen To Your Heart (DHT feat. Edmée)13/12/20031523
My Dream03/07/2004395
Driver's Seat (Dared)05/02/2005333
I Go Crazy (DHT feat. Edmée)29/04/2006Tip: 3 
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.67 (Reviews: 3)

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Bagger is deze cover uit januari 2005 zekers niet, maar erg enthousiast ben ik ook wéér niet !!! Tikkeltje overbodig eerlijk gezegd !!! Dan toch liever het origineel uit 1978 ☺!!!

Goldstar
Member
****
Leuke dance remake van Sniff 'n' The Tears die in 2005 even in de Ultratop 50 logeerde. Dared was een zijproject van Flor Theeuwes (Da Rick) en zangeres Edmée Daenen, beiden bekend van DHT waarmee ze 'Listen To Your Heart' van Roxette succesvol coverden.
Laatst gewijzigd: 24/12/2012 15:38

Cel the girl
Member
****
Reprise dance/trance du hit de Sniff 'N' The Tears.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?