ZOEK

Shameboy - Rechoque


Cover

Charts

Binnenkomst:23/04/2005 (Positie 38)
Laatste week notering:21/05/2005 (Positie 49)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9828 (67 Punten)
Back Catalogue Singles:20/06/2009 / Piek: 7 / Weken: 11
Dance:26/03/2005 / Piek: 1 / Weken: 10
Ultratip:16/04/2005 / Piek: 8 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 27 / Weken: 5 (Vl)
  Tip: 17 (Wa)

Nummer

Jaar:2005
Label:SURPRISE
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Luuk Cox
Jimmy Dewit
Producer:Shameboy
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Tip 2014
Thistle List juli - oktober
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Gwen Stefani
Baby Don't Lie (S)

Pharrell Williams
Gust Of Wind (S)

Ben Howard
I Forget Where We Were (S)

Laura Omloop
Meer (S)

Chris De Burgh
The Keeper Of The Keys (S)

30 vandaag, 3633239 totaal
50 laatste reviews

35 leden online: !Xabbu, *Lou*, 80s4ever, Alxx, Besnik, billbeast, butterflying, Daniel09, DaveNT, DJBesto, EuroFanatic, Fritz260449, gailcarlyle, gherkin, hesterjillian, Hijinx, irelander, junilo, miranda10, NateBoi, Nath_, otis, Ottifant, Phil, Rewer, S:pko, shimano, sophieellisbextor, SportyJohn, surfer57, TaylorHarris, TravD, Uebi, ultrat0p, Voyager2

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:18De Maxx - Long Player 8SMM
5199352
Compilatie
CD
25/04/2005
Radio Edit4:18Switch 7541 / N.E.W.S.
N01.1394.023
Compilatie
CD
30/05/2005
4:18Now Dance! Classics - 60 Greatest Dance Classics Ever!EMI
3542632
Compilatie
CD
13/02/2006
5:26Hi, Lo And In BetweenSputnik
003
Album
CD
26/06/2006
4:19100% BelpopEMI
2433332
Compilatie
CD
05/12/2008
»» alles tonen

Shameboy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rechoque23/04/2005275
Splend It19/05/2007Tip: 8 
Heartcore15/03/2008Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hi, Lo And In Between08/07/20064512
Heartcore05/04/20082515
Shameboy At The Pyramid Marquee30/05/2009902
808 State Of Mind17/04/2010823
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Prima technoplaat uit de lente van 2005 door het Belgische duo uit Lier: "DJ Bobby Ewing" & "Luuk Cox", alias: "Shameboy" !!! Zit dicht tegen de 5 sterren aan ☺!!!

MUSICBOJ
Member
***
Redelijk ééntonige dansplaat van het Belgische danceproject: "Shameboy" !!! Na 2x beluisteren ben ik het al beu !!! Afgerond 3 sterren, dus !!! 😏

gherkin
Member
******
Bommetje! Het wordt trouwens wel de hoogste tijd dat Shameboy ook eens scoort in de ultratop.

Der_Nagel
Member
****
ansprechende Electro-Scheibe aus Belgien von 2005, hinter dem Projekt verbergen sich Luuk Cox & Dominik Friede – 4+…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?