ZOEK

Shameboy - Rechoque


Cover

Charts

Binnenkomst:23/04/2005 (Positie 38)
Laatste week notering:21/05/2005 (Positie 49)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9728 (67 Punten)
Back Catalogue Singles:20/06/2009 / Piek: 7 / Weken: 11
Dance:26/03/2005 / Piek: 1 / Weken: 10
Ultratip:16/04/2005 / Piek: 8 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 27 / Weken: 5 (Vl)
  Tip: 17 (Wa)

Nummer

Jaar:2005
Label:SURPRISE
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Luuk Cox
Jimmy Dewit
Producer:Shameboy
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Rechoque
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
GList50 (2014-1)
Top 30 List/Alternative 30 (jan-apr)...
Forum Verjaardags Topic 2014
Gunther's Maand Tops 2014/1
Hit Play Compilaties 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Maggie MacNeal
Night Time (S)

Lana Del Rey
West Coast (S)

Daniel Bovie
Way Too Long (S)

Lana Del Rey
Once Upon A Dream (S)

Martin Garrix
Proxy (S)

2 vandaag, 3500696 totaal
50 laatste reviews

15 leden online: Bearcat, Bretticus, brosa0, chri8topher, Collombin, DaveNT, Der_Nagel, engel81, keestelpro, KitchenTel, Maddin12, miekechr, Oekkel, southpaw, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:18De Maxx - Long Player 8SMM
5199352
Compilatie
CD
25/04/2005
Radio Edit4:18Switch 7541 / N.E.W.S.
N01.1394.023
Compilatie
CD
30/05/2005
4:18Now Dance! Classics - 60 Greatest Dance Classics Ever!EMI
3542632
Compilatie
CD
13/02/2006
5:26Hi, Lo And In BetweenSputnik
003
Album
CD
26/06/2006
4:19100% BelpopEMI
2433332
Compilatie
CD
05/12/2008
»» alles tonen

Shameboy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rechoque23/04/2005275
Splend It19/05/2007Tip: 8 
Heartcore15/03/2008Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hi, Lo And In Between08/07/20064512
Heartcore05/04/20082515
Shameboy At The Pyramid Marquee30/05/2009902
808 State Of Mind17/04/2010823
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Prima technoplaat uit de lente van 2005 door het Belgische duo uit Lier: "DJ Bobby Ewing" & "Luuk Cox", alias: "Shameboy" !!! Zit dicht tegen de 5 sterren aan ☺!!!

MUSICBOJ
Member
***
Redelijk ééntonige dansplaat van het Belgische danceproject: "Shameboy" !!! Na 2x beluisteren ben ik het al beu !!! Afgerond 3 sterren, dus !!! 😏

gherkin
Member
******
Bommetje! Het wordt trouwens wel de hoogste tijd dat Shameboy ook eens scoort in de ultratop.

Der_Nagel
Member
****
ansprechende Electro-Scheibe aus Belgien von 2005, hinter dem Projekt verbergen sich Luuk Cox & Dominik Friede – 4+…
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?