ZOEK

Shameboy - Rechoque


Cover

Charts

Binnenkomst:23/04/2005 (Positie 38)
Laatste week notering:21/05/2005 (Positie 49)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:9809 (67 Punten)
Back Catalogue Singles:20/06/2009 / Piek: 7 / Weken: 11
Dance:26/03/2005 / Piek: 1 / Weken: 10
Ultratip:16/04/2005 / Piek: 8 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 27 / Weken: 5 (Vl)
  Tip: 17 (Wa)

Nummer

Jaar:2005
Label:SURPRISE
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Luuk Cox
Jimmy Dewit
Producer:Shameboy
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Meerdere accounts
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
Belgische Albums in de Ultratop
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Gabriel Rios
Gold (S)

Gabriel Rios
Skip The Intro (S)

Born Crain
Catching Cannonballs (S)

Kate Ryan
Not Alone (S)

Maarten Cox
Leuker met twee (S)

69 vandaag, 3599035 totaal
50 laatste reviews

48 leden online: #Mainstream, Acooper, Alain2010, arbol01, Captain_Oaks, cobeline, Der_Nagel, diesellltje, Evoke, felice10, fuedlibuerger, gherkin, grandmasmail, Hzi, jobijoba, josalards, kouthagi, Lange, Laurence.be, luc vanderstadt, Marco10, meikel731, meloma, miken989, Miraculi, Mr.Mister8888, musikmannen, PLLN, POEZELOES, pupsiD, pwill, remember, rhayader, ricardoboersma, Rootje, rubis57, sbmqi90, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, Stefaan1975, syldu, thib97, Trille, ubdfm, Voyager2, Windfee, Young_Wild_Free

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:18De Maxx - Long Player 8SMM
5199352
Compilatie
CD
25/04/2005
Radio Edit4:18Switch 7541 / N.E.W.S.
N01.1394.023
Compilatie
CD
30/05/2005
4:18Now Dance! Classics - 60 Greatest Dance Classics Ever!EMI
3542632
Compilatie
CD
13/02/2006
5:26Hi, Lo And In BetweenSputnik
003
Album
CD
26/06/2006
4:19100% BelpopEMI
2433332
Compilatie
CD
05/12/2008
»» alles tonen

Shameboy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rechoque23/04/2005275
Splend It19/05/2007Tip: 8 
Heartcore15/03/2008Tip: 4 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hi, Lo And In Between08/07/20064512
Heartcore05/04/20082515
Shameboy At The Pyramid Marquee30/05/2009902
808 State Of Mind17/04/2010823
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 4)

Snormobiel Beusichem
Member
****
▒ Prima technoplaat uit de lente van 2005 door het Belgische duo uit Lier: "DJ Bobby Ewing" & "Luuk Cox", alias: "Shameboy" !!! Zit dicht tegen de 5 sterren aan ☺!!!

MUSICBOJ
Member
***
Redelijk ééntonige dansplaat van het Belgische danceproject: "Shameboy" !!! Na 2x beluisteren ben ik het al beu !!! Afgerond 3 sterren, dus !!! 😏

gherkin
Member
******
Bommetje! Het wordt trouwens wel de hoogste tijd dat Shameboy ook eens scoort in de ultratop.

Der_Nagel
Member
****
ansprechende Electro-Scheibe aus Belgien von 2005, hinter dem Projekt verbergen sich Luuk Cox & Dominik Friede – 4+…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?