Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Sweet Coffee - Holdin' On

Cover Sweet Coffee - Holdin' On
Cover

Nummer

Jaar:2003
Label:RECOVERED
Distributeur:SONY MUSIC/NEWS
Muziek/Tekst:Patrick Bruyndonx
Raffa Brescia
Samia Verdeyen
Producer:Raffa Brescia
Den Hťtrix
Raffaele Brescia
Geluidsfragment:
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/01/2004 (Positie 27)
Laatste week notering:21/02/2004 (Positie 48)
Piekpositie:27 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:10702 (56 Punten)
Dance:31/01/2004 / Piek: 4 / Weken: 4
Ultratip Bubbling Under:24/01/2004 / Piek: 1 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 27 / Weken: 4 (V)
  Tip: 11 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Den Hťtrix & Raffa Edit Mix4:19Memory LaneRecovered
REC 516341-2
Album
CD
10/05/2004
Radio Mix3:56Memory LaneRecovered
REC 516341-2
Album
CD
10/05/2004
Den Hťtrix & Raffa Mix4:18De Maxx - Long Player 6SMM
5173602
Compilatie
CD
24/05/2004
Album Version3:58Coke Light Man 05 - The SoundSony
SSP 990715 2
Compilatie
CD
 

Sweet Coffee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Don't Need You23/08/2003259
Holdin' On31/01/2004274
Start Believin'12/06/2004502
New Day16/07/2005Tip: 1 
Special Kind Of Feeling29/10/2005Tip: 3 
Lost In Tears04/02/2006Tip: 12 
Zanna12/01/2008Tip: 13 
Tomorrow18/04/2009Tip: 7 
U-Turn10/10/2009Tip: 21 
Daylight06/03/2010481
Alone01/05/2010Tip: 5 
My Moon07/04/2012Tip: 17 
Found You16/03/2013Tip: 38 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Memory Lane15/05/20042426
Perfect Storm19/11/20053941
Naked City06/10/20071527
Face To Face27/02/2010428
Our Moods25/05/20133218
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

Der_Nagel
Member
****
knapp aufgerundete 3.5 für dieses House-Stück der Belgier…

southpaw
Member
****
Elegante Prosecco/Champagner-Nummer.

gherkin
Member
*****
Lekker danceplaatje.

AllSainter
Member
****
...

ericwyns
Member
***
Bescheiden danshit van Sweet Coffee uit 2004. Ze stonden er vier weken mee genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50 en bereikten plaats 27 als hoogste positie. Middelmatig nummer dat me maar drie sterren waard is.

Goldstar
Member
*****
Zowel de "Radio Mix" als de "Den Hétrix & Raffa Edit Mix" klinken ravissant en hebben hun eigen onweerstaanbare sound. Naar mijn mening zouden de singles van Sweet Coffee wat meer respect mogen krijgen in Vlaanderen. Waarom kan deze "Holdin' on" niet meer op de radio worden gedraaid?
Laatst gewijzigd: 14/12/2012 16:31
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?