ZOEK

Def Dames Dope - Feel Free


Cover

Charts

Binnenkomst:22/07/1995 (Positie 50)
Laatste week notering:14/10/1995 (Positie 41)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3976 (339 Punten)
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 13 (Vl)

Nummer

Jaar:1995
Label:GAME
Distributeur:ARCADE
Muziek/Tekst:Peter Bauwens
Filip De Wilde
Axana Ceulemans
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Verjaardags Topic 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Nog een keertje "Tien Om Te Zien" de...
Forum Tip 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Love And Kisses
Accidental Lover (S)

Colbie Caillat
Try (S)

BZN
The Best Of BZN (A)

Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno
Bailando (S)

Timofey
Fatality (S)

151 vandaag, 3575855 totaal
50 laatste reviews

43 leden online: !Xabbu, @Mart, a195196, Acooper, Ariel, Bearcat, Bolt2008, Bongoboy, bubbeltje, Chartsfohlen, Cheetah, Demofan, Der Maddox, dhauskins, entorresokath, Eurodance_Fan, EuroFanatic, Farian, fleet61, FOTW-MC, Fuchs im Wald, Hänsi, Hans-Joachim, Hijinx, katzewitti, klamar, lato1803, Markus567, MasterG, musicfan, Musicfreaky_93, musikmannen, otis, Ryou02, sbmqi90, Simo 61, Skay, Snormobiel Beusichem, Tommy1958, Trekker, TSCHEMBALO, Voyager2, Widmann1

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Goud van hierARS
2743724
Album
CD
09/07/2010

Def Dames Dope   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's OK It's All Right09/01/1993117
Ain't Nothin' To It29/05/1993117
Havin' A Good Time23/10/1993215
Don't Be Silly!19/02/1994313
Full Time Lover14/05/19941115
The DDD Unity Megamix20/08/1994168
Out Of My Mind22/10/1994913
Show Me What U Got25/02/1995167
Feel Free22/07/19951113
Join The Party15/06/1996481
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked & Wild16/09/1995274
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?