ZOEK

Def Dames Dope - Feel Free


Cover

Charts

Binnenkomst:22/07/1995 (Positie 50)
Laatste week notering:14/10/1995 (Positie 41)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3997 (339 Punten)
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 13 (Vl)

Nummer

Jaar:1995
Label:GAME
Distributeur:ARCADE
Muziek/Tekst:Peter Bauwens
Filip De Wilde
Axana Ceulemans
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

24/10/2014
Win de verzamelaar "Het beste uit 10 jaar Te Gek!?"
>>>
24/10/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 5" >>>
25/10/2014
"Sexy als ik dans" en "Songs of Innocence" bovenaan? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Belgische artiesten in het buitenland
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Bio's Top30 (5)
De Romeos
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Swedish House Mafia
Save The World (S)

Black M feat. Shin Sekai & Doomams
Je ne dirai rien (S)

Martin Garrix & MOTi
Virus (How About Now) (S)

Peter Blanker
't Is moeilijk bescheiden te blijven (S)

Bastille vs. Grades
Torn Apart (S)

79 vandaag, 3635909 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: airmeki2, AnjaMaria, begue, bred07, cobeline, Dagazonie, de enige echte, Der_Nagel, DJ Axel, DreamsInTheNight, FCB_Marco, felice10, Jarke, jausmaus, jooootje, josettefagot, katzewitti, Laini, marcoreus, meikel731, musicfan, Ockham, peter000, remember, sbmqi90, Schiriki, SchŲditaz, sirvmr, TaylorHarris, trousson, weevee, Werner

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Goud van hierARS
2743724
Album
CD
09/07/2010

Def Dames Dope   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's OK It's All Right09/01/1993117
Ain't Nothin' To It29/05/1993117
Havin' A Good Time23/10/1993215
Don't Be Silly!19/02/1994313
Full Time Lover14/05/19941115
The DDD Unity Megamix20/08/1994168
Out Of My Mind22/10/1994913
Show Me What U Got25/02/1995167
Feel Free22/07/19951113
Join The Party15/06/1996481
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked & Wild16/09/1995274
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?