ZOEK

Def Dames Dope - Feel Free


Cover

Charts

Binnenkomst:22/07/1995 (Positie 50)
Laatste week notering:14/10/1995 (Positie 41)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3929 (339 Punten)
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 13 (Vl)

Nummer

Jaar:1995
Label:GAME
Distributeur:ARCADE
Muziek/Tekst:Peter Bauwens
Filip De Wilde
Axana Ceulemans
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:Feel Free - Wicked & Wild
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Eurosong Top50 (2014)
Vlaanderen Muziekland komt terug!
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Gers Pardoel
Louise (S)

Maya l'Abeille
J'ai un ami (S)

Shift K3Y
Touch (S)

Dominique Young Unique
Throw It Down (S)

Dannya
Strong Enough (S)

23 vandaag, 3498272 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: 1992er, 392414, Albator, Anonymicus, BeansterBarnes, bluezombie, Chris A, crazychris, Daniel09, Derrick, EuroFanatic, Fred Hill, irelander, khumphrey, lientje8888, mainstriit, Ottifant, remix1970, Richard (NL), sanremo, schumi39, ShadowViolin, Snoopy, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, staetz, swissflake, Uebi, ultrat0p, vanessaschouteere@msn.com, Werner, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Goud van hierARS
2743724
Album
CD
09/07/2010

Def Dames Dope   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's OK It's All Right09/01/1993117
Ain't Nothin' To It29/05/1993117
Havin' A Good Time23/10/1993215
Don't Be Silly!19/02/1994313
Full Time Lover14/05/19941115
The DDD Unity Megamix20/08/1994168
Out Of My Mind22/10/1994913
Show Me What U Got25/02/1995167
Feel Free22/07/19951113
Join The Party15/06/1996481
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked & Wild16/09/1995274
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?