ZOEK

Def Dames Dope - Feel Free


Cover

Charts

Binnenkomst:22/07/1995 (Positie 50)
Laatste week notering:14/10/1995 (Positie 41)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4021 (339 Punten)
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 13 (Vl)

Nummer

Jaar:1995
Label:GAME
Distributeur:ARCADE
Muziek/Tekst:Peter Bauwens
Filip De Wilde
Axana Ceulemans
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/01/2015
Christine and the Queens of Omi aan de top?
>>>
30/01/2015
Win het album "Talking Dreams" van Echosmith! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
PAUZE (Algemeen topic)
De iTunes top 200 2015
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
R.I.P. Rod Mc Kuen
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
28 vandaag, 3712122 totaal
50 laatste reviews

43 leden online: !Xabbu, *Lou*, ABBAsolut, Acooper, Alphabet, ben123, Besnik, contrabas, Corner, dylan&glenn, Ferrari0824, fkvdmark, Fritz260449, Gelber Blubbel, Hannes, Hijinx, jan256, jobijoba, jof, KingBandicoot, larkwilkerson, LarZ-25, meikel731, monique47, mp3junkie, Musicfreaky_93, papifacteur, Reto, rhayader, sbmqi90, Sennebueb, ShadowViolin, Snoopy, Snormobiel Beusichem, staetz, Steffen Hung, stefje94, stenie, ulver, vancouver, Voyager2, Wumpel, zsczsc

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Goud van hierARS
2743724
Album
CD
09/07/2010

Def Dames Dope   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's OK It's All Right09/01/1993117
Ain't Nothin' To It29/05/1993117
Havin' A Good Time23/10/1993215
Don't Be Silly!19/02/1994313
Full Time Lover14/05/19941115
The DDD Unity Megamix20/08/1994168
Out Of My Mind22/10/1994913
Show Me What U Got25/02/1995167
Feel Free22/07/19951113
Join The Party15/06/1996481
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked & Wild16/09/1995274
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?