ZOEK

Def Dames Dope - Feel Free


Cover

Charts

Binnenkomst:22/07/1995 (Positie 50)
Laatste week notering:14/10/1995 (Positie 41)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3989 (339 Punten)
In de landen:
be  Piek: 11 / Weken: 13 (Vl)

Nummer

Jaar:1995
Label:GAME
Distributeur:ARCADE
Muziek/Tekst:Peter Bauwens
Filip De Wilde
Axana Ceulemans
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Het Grote Lady Gaga Topic V
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Thistle List juli - oktober
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
The Tornados
Telstar (S)

Milli Vanilli
Girl I'm Gonna Miss You (S)

Lykke Li
I Follow Rivers (S)

ABBA
The Winner Takes It All (S)

Lady GaGa
Poker Face (S)

0 vandaag, 3609713 totaal
50 laatste reviews

9 leden online: brokenrecords, Daniel09, Djietie, lonelyness, matty d, Ponetz, S:pko, Trekker, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Goud van hierARS
2743724
Album
CD
09/07/2010

Def Dames Dope   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
It's OK It's All Right09/01/1993117
Ain't Nothin' To It29/05/1993117
Havin' A Good Time23/10/1993215
Don't Be Silly!19/02/1994313
Full Time Lover14/05/19941115
The DDD Unity Megamix20/08/1994168
Out Of My Mind22/10/1994913
Show Me What U Got25/02/1995167
Feel Free22/07/19951113
Join The Party15/06/1996481
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wicked & Wild16/09/1995274
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?