Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Als ze lacht

Cover Yevgueni - Als ze lacht
Cover

Nummer

Jaar:2004
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Producer:Wouter Van Belle
Peter Obbels
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Back Catalogue Singles:09/05/2009 / Piek: 6 / Weken: 8


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:21KannibaalPetrol
078 3039
Album
CD
24/01/2005
3:58100 op 1 - De beste BelgenUniversal
984.500-1
Compilatie
CD
08/12/2006
3:58Pure Music - 5CD Collector's BoxEMI
5108012
Compilatie
CD
04/04/2008
3:59100% Pure MusicEMI
2430592
Compilatie
CD
05/12/2008
3:59100 kleinkunst klassiekers volume 2ARS
532.310-1
Compilatie
CD
16/11/2009
»» alles tonen

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017529
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14 (Reviews: 7)

sanremo
Member
***
knappe 3

Der_Nagel
Member
****
unbeschwert serviertes Stück der Belgier für den Sommer – 4*...

sophieellisbextor
Staff
****
Joli morceau.

ericwyns
Member
****
Best een aangenaam nummer, deze 'Als ze lacht' uit het debuutalbum 'Kannibaal' (2004).

gherkin
Member
******
Zeer toffe single van Yevgueni.
Laatst gewijzigd: 17/11/2015 11:47

Homer Simpson
Member
****
Nette Melodie
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?