ZOEK

Das Pop - The Little Boy

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Muziek (300x250)

SITE NIEUWSrss

24/01/2015
Christine, Dimitri Vegas & Like Mike of Mark Ronson op 1?
>>>
23/01/2015
Win het album "Uptown Special" van Mark Ronson! >>>
23/01/2015
Win het album "Title" van Meghan Trainor! >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Albums in 2015!
Rock Werchter 2015
Stem voor de Bio's Top50
Stem voor de Forum Top 40!
UTOP50 | 2015 | EXPECT THE UNEXPECTED
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
30 vandaag, 3709564 totaal
50 laatste reviews

25 leden online: 392414, Albator, Albert-J, antonnalan, bluezombie, Chris A, Fuchs im Wald, Hijinx, ndmushroom, otis, remember, remix1970, Rewer, Richard (NL), savagegrant, Snoopy, Snormobiel Beusichem, southpaw, spiky13, Steffen Hung, surfer57, ultrat0p, Voyager2, Young_Wild_Free, Zacco333

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54De Afrekening 17Universal
UMD 82057
Compilatie
CD
1999
3:52Humo - Alle 99 goedEVA / Virgin
8485042
Compilatie
CD
10/12/1999
3:54I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
ein gemütlich ausgefallenes Stück der belgischen Indie-Pop-Formation – 3.75…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?