ZOEK

Das Pop - The Little Boy

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
De nieuwe StuBru website
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Nielson
Sexy als ik dans (S)

David Bowie
Sue (Or In A Season Of Crime) (S)

Herbert [BE]
Geboren voor elkaar (S)

Ben Howard
Conrad (S)

Ostyn
Secretary (S)

8 vandaag, 3634984 totaal
50 laatste reviews

31 leden online: 392414, 80s4ever, Bernij, bluezombie, Daniel09, Fritz260449, HH-Zebra, Hijinx, James Egon, jucom, KitchenTel, Kiwii, klamar, mariekiera, missmoneypenny, Niotku, nirvanamusic87, pwill, sdurgo, ShadowViolin, Sitting on a cornflake with John, Snoopy, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, surfer57, Trekker, Uebi, ultrat0p, wschmusik

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54De Afrekening 17Universal
UMD 82057
Compilatie
CD
1999
3:52Humo - Alle 99 goedEVA / Virgin
8485042
Compilatie
CD
10/12/1999
3:54I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
ein gemütlich ausgefallenes Stück der belgischen Indie-Pop-Formation – 3.75…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?