ZOEK

Das Pop - The Little Boy

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Bio's Top30 (6)
De Tijdloze 2014!!!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Rock Werchter 2015
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
71 vandaag, 3658444 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: Albator, andi11, arbol01, BillyBrett, BjŲrn74, dafkw, Daniel09, emalovic, EuroFanatic, fkvdmark, Fritz260449, Hijinx, James Egon, Kamala, Kiwii, Meister D, musicfan, Philo, remember, Sara92, savagegrant, ShadowViolin, Sitting on a cornflake with John, sophieellisbextor, southpaw, Spezi28, SportyJohn, Trekker, Trille, Uebi, ultrat0p, vendredi1313, Werner, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54De Afrekening 17Universal
UMD 82057
Compilatie
CD
1999
3:52Humo - Alle 99 goedEVA / Virgin
8485042
Compilatie
CD
10/12/1999
3:54I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
ein gemütlich ausgefallenes Stück der belgischen Indie-Pop-Formation – 3.75…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?