ZOEK

Das Pop - The Little Boy

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Verjaardags Topic 2014
Nog een keertje "Tien Om Te Zien" de...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Jessie J feat. Ariana Grande & Nicki Minaj
Bang Bang (S)

5 Seconds Of Summer
5 Seconds Of Summer (A)

Sandro Silva & Quintino
Epic (S)

Paul Anka
Freedom For The World (S)

Adele
Rumour Has It (S)

0 vandaag, 3576151 totaal
50 laatste reviews

6 leden online: BeansterBarnes, entorresokath, fleet61, Korrel, Trekker, ulver

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54De Afrekening 17Universal
UMD 82057
Compilatie
CD
1999
3:52Humo - Alle 99 goedEVA / Virgin
8485042
Compilatie
CD
10/12/1999
3:54I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Der_Nagel
Member
****
ein gemütlich ausgefallenes Stück der belgischen Indie-Pop-Formation – 3.75…
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?