Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Emotional Weather Report

Nummer

Jaar:1975
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43Nighthawks At The DinerElektra
7E-2008
Album
LP
1975

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

southpaw
Member
****
Das möchte ich mal von Daniela Schmuki hören :-)
Laatst gewijzigd: 24/05/2014 17:24

remember
Member
***
Die einzige Emotion ist sein nerviges Gerede.
15/02/2008 20:03
Homer Simpson
Member
*****
Bar Jazz mit der gewohnten Stimme
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?