Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

DJ Coone - The Return

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Koen Bauweraerts
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:39Real Retro House Classix Top 100Mostiko
22 22445-2
Compilatie
CD
03/03/2008
2:38Retro Arena Top 100Mostiko
22 22690-2
Compilatie
CD
16/10/2009
6:26Topradio - Het beste uit De Schaamteloze 100 volume 3541 / N.E.W.S.
541484CD / N01.A484.027
Compilatie
CD
23/10/2015
4:50[40 keer blijven] Pompen! IIMostiko
AL 305182
Compilatie
CD
20/10/2017

DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Michigras
Member
***
Ja, Vocal House vom feinsten :p
Eine der wenigen Nummern dieses Genres, die für mich noch klar geht.

Der_Nagel
Member
*****
eine flotte Vocal-House-Nummer...

LLonden
Member
******
Goed nummer
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.