Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

DJ Coone - The Return

Nummer

Jaar:2007
Muziek/Tekst:Koen Bauweraerts
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:39Real Retro House Classix Top 100Mostiko
22 22445-2
Compilatie
CD
03/03/2008
2:38Retro Arena Top 100Mostiko
22 22690-2
Compilatie
CD
16/10/2009
6:26Topradio - Het beste uit De Schaamteloze 100 volume 3541 / N.E.W.S.
541484CD / N01.A484.027
Compilatie
CD
23/10/2015
4:50[40 keer blijven] Pompen! IIMostiko
AL 305182
Compilatie
CD
20/10/2017

DJ Coone   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pitch Up (Coone & Ghost)05/05/2007332
Dedication (Coone)15/09/2012Tip: 83 
Madness (Dimitri Vegas, Like Mike, Coone feat. Lil Jon)09/02/2013353
Colors Of Life (Coone)01/06/2013Tip: 64 
Times Gettin' Hard (Coone feat. K19)10/08/2013Tip: 64 
Aladdin On E (Coone)13/09/2014Tip: 72 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
My Dirty Workz (Coone)01/03/20081313
Dirty Workz Deluxe - The Album (Coone)14/11/2009721
The Challenge (Coone)30/04/2011196
Global Dedication (Coone)21/12/20136010
Less Is More (Coone)06/08/20161716
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Michigras
Member
***
Ja, Vocal House vom feinsten :p
Eine der wenigen Nummern dieses Genres, die für mich noch klar geht.

Der_Nagel
Member
*****
eine flotte Vocal-House-Nummer...

LLonden
Member
******
Goed nummer
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?