Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Danzel - Shame

Nummer

Jaar:2008
Muziek/Tekst:Jaco Van Rijswijk
Benjamin de Moor
Samuel de Moor
Producer:Jaco Van Rijswijk
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56Unlocked541 / N.E.W.S.
541416502062
Album
CD
25/08/2008

Danzel   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pump It Up!14/02/2004819
You Are All Of That28/08/2004914
Home Again04/12/2004Tip: 2 
Put Your Hands Up In The Air!04/06/2005345
My Arms Keep Missing You (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K.)22/04/20061510
You Spin Me Round (Like A Record)18/08/2007327
Clap Your Hands12/07/2008Tip: 14 
Under Arrest29/05/2010307
You Make Me Happy (DJ Rebel feat. Danzel)31/03/2012402
Pump It Up 2K14 (Danzel vs. DJ F.R.A.N.K)28/09/2013Tip: 31 
Mission For Love (DJ F.R.A.N.K feat. Danzel)04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Name Of The Jam!02/10/2004474
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 1)
25/02/2008 23:00
southpaw
Member
***
3 plus, immerhin zeigt er, dass auch mal was anderes möglich ist.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.