Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Johnny Jordaan - Johnny's Potpourri deel 1

Cover Johnny Jordaan - Johnny's Potpourri deel 1
Cover

Nummer

Jaar:1955
Muziek/Tekst:Harry de Groot
Pi VŤriss
Johnny Jordaan
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/09/1955 (Positie 17)
Laatste week notering:01/05/1956 (Positie 12)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:36
Positie aller tijden:20 (1616 Punten)
Ultratop 1001:53
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 36 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:44Mooi was die tijdDisky
HX 906774
Album
CD
08/02/2012
3:43De tijd van toen 2 - Liedjes & melodietjes uit vervlogen tijdARS
533.864-5
Compilatie
CD
27/04/2012
3:41De tijd van toen 10 - Liedjes & melodietjes uit vervlogen tijd [Jubileumeditie met het allerbeste uit de reeks]Universal
537.635-1
Compilatie
CD
24/02/2017
3:42Ultratop - 1001 Hits Volume 5Universal
5383428
Compilatie
CD
04/05/2018

Johnny Jordaan   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bij ons in de Jordaan01/08/1955232
Johnny's Potpourri deel 101/09/1955136
Jordaanwals01/10/1955124
Johnny's Potpourri deel 201/02/1956512
BelgiŽ en Nederland01/04/195628
Geef mij maar Amsterdam01/04/1956132
Pierement01/05/1956104
Zo, zo, zo is de Jordaan01/07/1956816
Bloemenlied01/03/1957174
De trekorgelman01/01/1958612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.