Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Arsenal - Estupendo

Cover Arsenal - Estupendo
Cover

Nummer

Jaar:2008
Label:PLAYOUT!
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Scott Masson
Hendrik Willemyns
John Roan
Producer:Hendrik Willemyns
John Roan
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/08/2008 (Positie 48)
Laatste week notering:11/10/2008 (Positie 50)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:13277 (14 Punten)
Back Catalogue Singles:07/08/2010 / Piek: 9 / Weken: 21
Dance:18/07/2009 / Piek: 6 / Weken: 6
Ultratip Bubbling Under:19/07/2008 / Piek: 5 / Weken: 6
In de landen:
be  Piek: 42 / Weken: 4 (V)
  Tip: 20 (W)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:12LotukPlayout!
POMCD009
Album
CD
07/04/2008
4:01Life Is Music 2008Universal
882.388-0
Compilatie
CD
07/11/2008
4:01De Afrekening 45Universal
531.383-1
Compilatie
CD
28/11/2008
4:01Humo's Top 2008Capitol
2434502
Compilatie
CD
05/12/2008
4:00Bel 2000 - De beste Belpop van 2005>2009EMI
6865622
Compilatie
CD
02/10/2009
»» alles tonen

Arsenal   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mr. Doorman21/06/2003Tip: 2 
Switch14/05/2005Tip: 8 
Saudade30/07/2005Tip: 17 
Lotuk26/04/20081911
Estupendo30/08/2008424
Melvin02/04/2011523
One Day At A Time09/07/2011Tip: 3 
High Venus12/11/2011Tip: 9 
Black Mountain (Beautiful Love)22/03/2014374
Not Yet Free07/06/2014Tip: 11 
Temul (Lie Low)04/10/2014396
Amplify30/12/2017501
Whale05/05/2018Tip: 6 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oyebo Soul24/01/2004754
Outsides07/05/2005474
Lotuk12/04/2008156
Lokemo16/04/2011249
Furu12/04/2014141
In The Rush Of Shaking Shoulders26/05/201825
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 12)

Sgt.Pepper
Member
***
Echt nicht übel, aber mit Schwächen.

AllSainter
Member
****
Kommt schick daher ...

remember
Member
****
Relativ cooles Teil.
Laatst gewijzigd: 24/09/2014 22:36

bjorn614
Member
****
Leuk nummer

southpaw
Member
*****
Souveräner Arsenalsieg, 5:1.

gherkin
Member
******
Misschien wel dé Belgische zomerhit van 2008, al vind ik Lotuk nog net iets beter persoonlijk.

otnorot
Member
******
Zomers, speels, stemmig....
Lekker nummer om in een zonnige sfeer terecht te komen.
Uit hun nogal onevenwichtige CD Lotuk.

Der_Nagel
Member
****
ansprechende Synthi-/Electro-Pop-Nummer...erinnert jedoch stark an MGMT oder noch mehr an Empire Of The Sun - 4+...

urs2222
Member
*****
...fantastischer Soundtrack....die oszilierende Synthie-Linie nervt etwas....kommt aber zum Glück nur im Refrain vor.....

MUSICBOJ
Member
**
Niet écht mijn stijl.. Maar van mij mogen ze gerust eens een vette hit hebben!!
13/07/2008 21:59
Ultratopper
Member
******
De nieuwe single !
vind hem super !
Zo'n zomergevoel geeft het je
Hoop dat dit wel een grote hit zal worden...
Dat verdient de band !!
Laatst gewijzigd: 25/07/2008 13:49
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.