Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nailpin - It's Allright

Nummer

Jaar:2008
Label:SPUTNIK
Distributeur:PIAS
Muziek/Tekst:Nailpin
Producer:Luuk Cox
Geluidsfragment:
Download / Stream:Nailpin - III - It's AllrightNailpin - III - It's Allright
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:09/08/2008 / Piek: 19 / Weken: 3
In de landen:
be  Tip: 19 (V)


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13IIIStalemate / Happy Few
STALEMATEREC002 / 701.0011.020
Album
CD
14/04/2008

Nailpin   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Movin' On22/05/2004451
They Don't Know24/02/2007610
This Coma22/09/2007Tip: 19 
The Ending26/04/2008Tip: 20 
It's Allright09/08/2008Tip: 19 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
12 To Go29/05/2004483
White Lies & Butterflies06/05/20064015
III26/04/2008263
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Nailpin op hun best.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.