Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Scene - Waterdrager

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Boudewijn de Groot
Lennaert Nijgh
Coverversie van:Boudewijn de Groot - Waterdrager
Geluidsfragment:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:49The Scene - The Universal Masters CollectionMercury
067 913-2
Album
CD
11/08/2003

The Scene   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Blauw06/10/1990396
Overal10/12/2011Tip: 79 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arena20/04/1996265
Rauw, hees, teder > Het beste van16/09/2000137
200709/06/20072717
Liefde op doorreis07/11/2009245
Code17/03/2012415
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.