ZOEK

Das Pop - Such A Day

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten!
>>>
18/07/2014
Win het album "Ultraviolence" van Lana Del Rey >>>
18/07/2014
Win het debuutalbum van 5 Seconds of Summer >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Gisele & Bob Sinclar
Heart Of Glass (S)

Boney M. vs. Sash!
Ma Baker (S)

Shirley And Company
Shame, Shame, Shame (S)

Baccara
Yes Sir, I Can Boogie (S)

Boney M.
Ma Baker (S)

36 vandaag, 3571264 totaal
50 laatste reviews

32 leden online: Alxx, BeansterBarnes, Daniel09, David Bossuyt, DJ Werner, Driftwood, Els21, fleet61, ginny987, HH-Zebra, Hijinx, jayj95, jurgen dm, Kamala, Lindros88, MakeLoveNotWar, MUSICBOJ, musicfan, remember, Richard (NL), S:pko, sanremo, saraenbert@skynet.be, sbmqi90, ShadowViolin, sophieellisbextor, southpaw, swissflake, ThomasSpof, Trekker, Uebi, WirrKlick

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?