ZOEK

Das Pop - Such A Day

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- ťn albumlijst aan? >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Headbanger's pit
Stem voor de Utop50 - 2014!
De nieuwe StuBru website
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
David Bowie
Sue (Or In A Season Of Crime) (S)

Herbert [BE]
Geboren voor elkaar (S)

Ben Howard
Conrad (S)

Ostyn
Secretary (S)

Wallace Vanborn feat. Chris Goss
Vampires (Big Drain) (S)

7 vandaag, 3634957 totaal
50 laatste reviews

30 leden online: !Xabbu, alleyt1989, BeansterBarnes, Daniel09, ddadd, dj yayi, DJ_Zjenz, emalovic, EuroFanatic, expressmyself, foxteddy, FranzPanzer, Hijinx, Marc the Mike, Markus567, milanesi62, Patrick3, Richard (NL), SanderFMC, sbmqi90, sdurgo, ShadowViolin, Snoopy, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, Tequilo, Uebi, ultrat0p, Windfee

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?