ZOEK

Das Pop - Such A Day

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

21/11/2014
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 7"
>>>
21/11/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Brussel - De Tijdloze" >>>
22/11/2014
Nieuwe nummer 1's voor Foo Fighters en Nielson? >>>

FORUM
De Tijdloze 2014!!!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
DE FORUM 150 ALLER TIJDEN 2013
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
47 vandaag, 3657519 totaal
50 laatste reviews

33 leden online: BeansterBarnes, bluezombie, brosa0, Chris A, DjDirk, emalovic, eric123, gherkin, harleyrules170, Hijinx, Isaleh, Kanndasdennsein, lechim, Marc the Mike, Musicfreaky_93, Ottifant, Peter93, Rewer, RexRaptor, Richard (NL), RV, savagegrant, sdurgo, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, southpaw, Spezi28, staetz, stedom, Tymo, Uebi, ultrat0p, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?