ZOEK

Das Pop - Such A Day

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

29/08/2014
Win de verzamelaar van Laundry Day 2014
>>>
29/08/2014
Win de dubbele verzamelaar "Studio Britpop" >>>
30/08/2014
Prijken Dotan en Oscar and the Wolf helemaal bovenaan? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Icona Pop
Get Lost (S)

Iggy Azalea feat. Rita Ora
Black Widow (S)

Prince & 3rd Eye Girl
PretzelBodyLogic (S)

Mike Mago & Dragonette
Outlines (S)

Meghan Trainor
All About That Bass (S)

0 vandaag, 3601353 totaal
50 laatste reviews

11 leden online: !Xabbu, 392414, artistry, Cel the girl, Daniel09, Hijinx, matty d, q16Martin, rhayader, The Swert, Trekker

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?