ZOEK

Das Pop - Such A Day

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

01/08/2014
Win het album "Trouble in Paradise" van La Roux
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
02/08/2014
"Prayer in C" en "Altijd onderweg" op nummer 1 middenin de zomer? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 2!
Belgische Albums in de Ultratop
Eurosong 2014
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Eliot Sumner
Information (S)

Hamilton Leithauser
I Don't Need Anyone (S)

Colbie Caillat
Try (S)

Chris Brown feat. Usher & Rick Ross
New Flame (S)

The High Rotations
What About That Day (S)

5 vandaag, 3578456 totaal
50 laatste reviews

14 leden online: Chris A, Daniel09, DaveNT, jipounet, K8, larkwilkerson, Ottifant, Rewer, Rootje, Samuelhix, Samuelw300, simonf, tröpfchen, Werner

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?