ZOEK

Das Pop - Such A Day

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Das Pop
Producer:Phil Vinall
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Het Afrekening Topic van Studio Brus...
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Stem Voor De Forum Belgium Top 30 (2...
Stem voor de Bio's Top30 (4)
Boycode
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Het Nederlands Blazers Ensemble / Maria Fiselier
Ombra mai fu (Händel) (S)

Mainstreet [NL]
Dreamers (S)

Topmodelz
Love Somebody (S)

Rick Springfield
Love Somebody (S)

Merdan Taplak feat. Siam
Troubles In My Head (S)

9 vandaag, 3499931 totaal
50 laatste reviews

34 leden online: 392414, alleyt1989, aspiering, avs.ch, BeansterBarnes, Besnik, bluezombie, Chris A, daneeninte, Daniel09, djphill, Fabio (auch Fabi GaGa), Flipper2601, gherkin, journey, katzewitti, LarkCGN, Lefteris, Maddin12, MasterG, muser, nealou24, Oekkel, Pacadi, Paperinik, patachou97, Patrick3, remember, SanderFMC, sanremo, Sitting on a cornflake with John, Snormobiel Beusichem, Voyager2, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:13I ♥Play It Again Sam
941.0035.26
Album
CD
13/10/2000

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?