ZOEK

Das Pop - Try Again

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Reinhard Vanbergen
Niek Meul
Bent Van Looy
Producer:Soulwax
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

17/10/2014
Win de driedubbele verzamelaar "The Greatest Switch 2014"
>>>
18/10/2014
Voert Hozier gelijktijdig de single- én albumlijst aan? >>>

FORUM
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Tip 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Boyzone
You Needed Me (S)

John Denver
Back Home Again (S)

John Denver
Sweet Surrender (S)

John Denver
Annie's Song (S)

The Van Jets
The Sound Of Sea (S)

31 vandaag, 3634123 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: alleyt1989, begue, DJ Axel, ems-kopp, ericwyns, expressmyself, Fritz260449, gherkin, hyperlink, Lindros88, Markus567, Ockham, Phil, Pottkind, remember, rening, sbmqi90, sirvmr, southpaw, Starmania, Steffen Hung, thib97, Voyager2, Widmann1, Windfee, Young_Wild_Free

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Das Pop541 / N.E.W.S.
541416503074
Album
CD
21/09/2009

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Mümmelgreis
Member
****
Cooler Song einer vielversprechenden Band. 4.5

Miraculi
Member
****
Die Belgier präsentieren wieder einmal ein Stückchen Instant-Gitarren-Pop, der so schön leicht daherkommt - aus der selben Richtung kommend war UNDERGROUND aber noch catchier.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?