ZOEK

Das Pop - Try Again

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Reinhard Vanbergen
Niek Meul
Bent Van Looy
Producer:Soulwax
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

22/08/2014
Win het album "Take It Easy" van Robby Longo, gesigneerd
>>>
18/08/2014
Win de 5cd-box "Ultratop 1001 Hits" >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
16/08/2014
Scoren Dimitri Vegas & Like Mike hun eerste nummer 1? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Eurosong 2014
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Video Music Awards 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Sandra Kim
Make Up (A)

Luc Steeno & Sandra Kim
Bel me, schrijf me (S)

Sandra Kim
Malagueña (S)

Sandra Kim
Souviens-toi (S)

Sandra Kim
Laurence (S)

11 vandaag, 3598423 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: 80s4ever, Aggi, bluezombie, bvdw, DeanseayTKing98, ems-kopp, FranzPanzer, gherkin, Hijinx, klamar, Maxi_milian, Nagel88, öcki, oiziruam, renevan, Rewer, ShadowViolin, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, sputnik1, Steffen Hung, streuve, surfer57, ultrat0p, Voyager2, Werner, wschmusik, zazi5

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Das Pop541 / N.E.W.S.
541416503074
Album
CD
21/09/2009

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Mümmelgreis
Member
****
Cooler Song einer vielversprechenden Band. 4.5

Miraculi
Member
****
Die Belgier präsentieren wieder einmal ein Stückchen Instant-Gitarren-Pop, der so schön leicht daherkommt - aus der selben Richtung kommend war UNDERGROUND aber noch catchier.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?