ZOEK

Das Pop - Try Again

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Reinhard Vanbergen
Niek Meul
Bent Van Looy
Producer:Soulwax
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
De iTunes top 200 2014
Stem voor de Forum Top 40!
Eurosong 2014
Stem voor de Utop50 - 2014!
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Judas Priest
Living After Midnight (S)

Anja Yelles
Alleen maar schoenen aan (S)

Natasha Bedingfield
These Words (S)

Natasha Bedingfield
Pocketful Of Sunshine (S)

Natasha Bedingfield
Unwritten (S)

99 vandaag, 3576454 totaal
50 laatste reviews

33 leden online: a195196, Acooper, Bearcat, bees17, Coxy, Der Maddox, Di Pupo, fleurske, Freddy26, Galaxy, gherkin, HH-Zebra, Hijinx, Jelle84, Kamala, masterke, orchideeke, PaardVanParijs, peter_ceterafan, Richard (NL), Sebastiaanmember, ShadowViolin, Skay, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, surfer57, svenmarsboom, tigerlover, Uebi, ultrat0p, vanessaschouteere@msn.com, Voyager2, White Tiger

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Das Pop541 / N.E.W.S.
541416503074
Album
CD
21/09/2009

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

MŁmmelgreis
Member
****
Cooler Song einer vielversprechenden Band. 4.5

Miraculi
Member
****
Die Belgier präsentieren wieder einmal ein Stückchen Instant-Gitarren-Pop, der so schön leicht daherkommt - aus der selben Richtung kommend war UNDERGROUND aber noch catchier.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?