Das Pop - Try Again

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Reinhard Vanbergen
Niek Meul
Bent Van Looy
Producer:Soulwax
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

27/03/2015
Win "Reason" de Selah Sue!
>>>
27/03/2015
Win jij eigen downloadcode van "The Oh! 21 Years"! >>>
28/03/2015
Christine na haar Koninklijk Circus-concert weer op 1?? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM
Forum Tip 2015
Forum Millenium Top 100 van 2015
Forum Dance Top 20 (2015 - deel 1)
De Forum Belgium Top 30 (2015 - deel...
Stem voor de Forum Top 40!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
83 vandaag, 3747142 totaal
50 laatste reviews

33 leden online: .:Quadran:., Alxx, anmaga, Bette Davis Eye, blingo, bluezombie, Cel the girl, Cheetah, clarisophie1, Da G-String, grzegorb, hemming@post.tele.dk, JaBi, Johan123, josettefagot, Kanndasdennsein, KevinP, mamzel, mesamours04, musicfan, opel2007, remember, Richard (NL), sbmqi90, simonf, Slowfox 65, tigerlover, TSCHEMBALO, ul.tra, Widmann1, Windfee, ws01, zulma54

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:04Das Pop541 / N.E.W.S.
541416503074
Album
CD
21/09/2009

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Mümmelgreis
Member
****
Cooler Song einer vielversprechenden Band. 4.5

Miraculi
Member
****
Die Belgier präsentieren wieder einmal ein Stückchen Instant-Gitarren-Pop, der so schön leicht daherkommt - aus der selben Richtung kommend war UNDERGROUND aber noch catchier.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?