Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Nieuwe meisjes

Cover Yevgueni - Nieuwe meisjes
CD-Maxi
Petrol - (be)

Nummer

Jaar:2009
Label:PETROL
Distributeur:EMI
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Producer:Wouter Van Belle
Klaas Delrue
Geert Noppe
Maarten Van Mieghem
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Vlaamse top 10:11/04/2009 / Piek: 7 / Weken: 6

Tracks

11/05/2009
Promo - CD-Maxi Petrol - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nieuwe meisjes
  2:59
2.Nieuwe meisjes (Buscemi Remix)
  3:41
3.Nieuwe meisjes (Lick My Click Remix)
  2:54
4.Nieuwe meisjes (Where's Waldo Remix)
  3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:57We zijn hier nu tochPetrol
0783112
Album
CD
23/03/2009
2:59Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
Buscemi Remix3:41Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
Lick My Click Remix2:54Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
Where's Waldo Remix3:28Nieuwe meisjes [Promo]Petrol
-
Single
CD-Maxi
11/05/2009
»» alles tonen

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip: 37 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017530
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Der_Nagel
Member
****
Diesem Stück mit Lalala der Belgier lauschen die Damen dort gerne zu – 4+…

Patrick3
Member
*****
Toffe plaat.

gherkin
Member
*****
Niet zo'n geweldig sterk nummer als hun beste werk, maar zeker goed genoeg voor 5 sterren. Beter dan dit vind je ze niet meer bij ons.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?