Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Steeds mooier (Pannekoeken)

Cover Yevgueni - Steeds mooier (Pannekoeken)
CD-Single
Petrol - (be)

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Klaas Delrue
Yevgueni
Producer:Wouter Van Belle
Klaas Delrue
Geert Noppe
Maarten Van Mieghem
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

05/10/2009
Promo - CD-Single Petrol - (EMI) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Steeds mooier (Pannekoeken)
  3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50We zijn hier nu tochPetrol
0783112
Album
CD
23/03/2009
3:45Steeds mooier (Pannekoeken) [Promo]Petrol
-
Single
CD-Single
05/10/2009
Live4:13Live Gent/BruggePetrol
0783153
Album
CD
12/10/2012

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017529
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
Mooi liefdesliedje met pannekoeken als dessert.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?