ZOEK

ABN met Buyse MC van 't Hof van Commerce - Bende van Cartouche

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Quinte Ridz
Producer:Quinte Ridz
Money P
Jurgen Van Bever
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

25/07/2014
Win het album "1000 Forms of Fear" van Sia
>>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>
12/07/2014
Lilly Wood & Robin Schulz en '5SOS' bovenaan de Ultratop? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Thistle List juli - oktober
Forum Dance Top 20 (2014-deel 2)
Het Grote Lady Gaga Topic IV
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Katy Perry
This Is How We Do (S)

Thomas Estro
Smoke Machine (S)

Amanda Lear
I Don't Like Disco (A)

Chris Brown feat. Usher & Rick Ross
New Flame (S)

Steve Aoki, Diplo & Deorro feat. Steve Bays
Freak (S)

4 vandaag, 3578083 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: antonnalan, bluezombie, crazychris, D Man, Effluvium1, Haderlump, harleyrules170, Hijinx, irelander, KingBandicoot, Musicfreak, Musicfreaky_93, nirvanamusic87, Ottifant, rhayader, sanremo, sbmqi90, Sebastiaanmember, ShadowViolin, Sitting on a cornflake with John, Skay, Snoopy, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, ultrat0p, Werner, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51BatterijzuurMental / LC
MENTAL 018
Album
CD
13/02/2009

ABN   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Asfaltrocker17/06/2006Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
ABNormaal11/04/1998451
 

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?