ZOEK

ABN met Buyse MC van 't Hof van Commerce - Bende van Cartouche

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Quinte Ridz
Producer:Quinte Ridz
Money P
Jurgen Van Bever
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

18/04/2014
Win de dubbelaar "De Afrekening 56"
>>>
18/04/2014
Win de verzamelaar "MNM Big Hits 2014 Vol. 1" >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Eurosong Top50 (2014)
De Forum Dance Top 20 (2014-deel 1)
Top 30 List/Alternative 30 (mei-aug)
Stem voor de Forum Top 40!
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Dotan
Home (S)

Bade
Hide No More (S)

The War On Drugs
Red Eyes (S)

Thomas Azier
Hylas (S)

Thomas Azier
Ghostcity (S)

3 vandaag, 3504735 totaal
50 laatste reviews

26 leden online: BeansterBarnes, bluezombie, Chris A, DJ Kavalo, elews, harleyrules170, Hijinx, jypy69, KitchenTel, Kopfweh, Lefteris, lumlucky, Marie-Anna, MelomanUA, mwb222, peter_ceterafan, pupsiD, pwill, Redhawk1, Sitting on a cornflake with John, staetz, timothy444, ultrat0p, Werner, Windfee, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51BatterijzuurMental / LC
MENTAL 018
Album
CD
13/02/2009

ABN   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Asfaltrocker17/06/2006Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
ABNormaal11/04/1998451
 

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?