ZOEK

ABN met Buyse MC van 't Hof van Commerce - Bende van Cartouche

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Quinte Ridz
Producer:Quinte Ridz
Money P
Jurgen Van Bever
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

31/10/2014
Win de 3cd-box "Radio 2 - De Topcollectie: Diva's"
>>>
31/10/2014
Win het album "Sound of a Woman" van Kiesza >>>
01/11/2014
Blijft Bart Peeters een maand bovenaan de albumchart? >>>

FORUM
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Dance Top 20 (2014 - deel 3)
De Forum Belgium Top 30 (2014 - deel...
Stem voor de Bio's Top30 (6)
Stem voor de Utop50 - 2014!
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
22 vandaag, 3639736 totaal
50 laatste reviews

45 leden online: 392414, ABBAsolut, Bearcat, Chartsfohlen, Connylaus, D.B. Russell, Da G-String, daneeninte, Der Maddox, diniz a., DJ Axel, elews, Eurodance_Fan, fuedlibuerger, gherkin, Ghostwriter1, Hannes, heinbloed, KevinP, LightExpress, Miraculi, nirvanamusic87, Ottifant, Paperinik, philip1971, poriau, r.smal, remember, rhayader, Rootje, rudyodo, sanremo, sbmqi90, sdurgo, sophieellisbextor, spatz-98, SportyJohn, staetz, Steffen Hung, thib97, ultrat0p, Wendy Janssens, Werner, Widmann1, winro

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51BatterijzuurMental / LC
MENTAL 018
Album
CD
13/02/2009

ABN   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Asfaltrocker17/06/2006Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
ABNormaal11/04/1998451
 

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?