ZOEK

ABN met Buyse MC van 't Hof van Commerce - Bende van Cartouche

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Quinte Ridz
Producer:Quinte Ridz
Money P
Jurgen Van Bever
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

12/09/2014
Win het album "All the Way" van Yannick Bovy, gesigneerd
>>>
06/09/2014
Wordt Hozier de eerste Ierse artiest op 1 in bijna 25 jaar? >>>
22/07/2014
Bekijk de Ultratop 1001 met de best verkochte hits in 60 jaar Vlaamse hitlijsten! >>>

FORUM
De Romeos
MTV EMA 2014
Kate Ryan - Not Alone
The Voice Van Vlaanderen Seizoen 3
De iTunes top 200 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Nobilé
Zij (S)

Nobilé
Mama (S)

Nobilé
Ik hou van jou (S)

Nobilé
Daar gaat ze (S)

Nobilé
Als een leeuw in een kooi (S)

87 vandaag, 3610775 totaal
50 laatste reviews

28 leden online: Acooper, Alphabet, bees17, Bernij, bjorn614, DETMER5, entorresokath, faab, fleet61, FranzPanzer, Hannes, musicfan, oldiefanatikerin, Patrick3, rhayader, Ryou02, salisali, Siets, Snoopy, Snormobiel Beusichem, sophieellisbextor, SportyJohn, sushi97, Tymo, ultrat0p, Windfee, wossi01, Zedd31c

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51BatterijzuurMental / LC
MENTAL 018
Album
CD
13/02/2009

ABN   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Asfaltrocker17/06/2006Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
ABNormaal11/04/1998451
 

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Share:
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?