ZOEK

ABN met Buyse MC van 't Hof van Commerce - Bende van Cartouche

Charts

Geen hitnoteringen.

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Serge Buyse
Quinte Ridz
Producer:Quinte Ridz
Money P
Jurgen Van Bever
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

SITE NIEUWSrss

11/04/2014
Win de 3cd-box "Jukebox Souvenirs 4"
>>>
11/04/2014
Speel mee voor het album "Lift Your Spirit" van Aloe Blacc >>>
12/04/2014
Welke van de vijf Belgische albums in de top 5 scoort het best? >>>
30/12/2013
Lees hier de jaar-hitanalyse van 2013 >>>
26/12/2013
Bekijk hier alle jaarlijsten van 2013 >>>

FORUM
Belgische artiesten in het buitenland
Stem voor de Utop50 - 2014!
Stem voor de Forum Top 40!
Forum Tip 2014
Hit Play Compilaties 2014
Vlaams forum

NIEUWSTE REVIEWS
Kastelruther Spatzen
Leben und leben lassen (S)

Schlagerfestival 2014 (C)
Maya de Bij
Ik heb een vriend (S)

Ann Christy
Toen ik de leraar kuste (S)

Ann Christy
Hij (S)

15 vandaag, 3497492 totaal
50 laatste reviews

27 leden online: Alxx, BillyBrett, bluezombie, Daniel09, DerIchMensch, EuroFanatic, Farg0, Galaxy, gherkin, harleyrules170, Hijinx, Kamala, KitchenTel, klamar, luidjy72, lumlucky, matty d, missmoneypenny, Patrick3, Phil, Richard (NL), Sitting on a cornflake with John, SportyJohn, Uebi, ultrat0p, Voyager2, Zacco333

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51BatterijzuurMental / LC
MENTAL 018
Album
CD
13/02/2009

ABN   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Asfaltrocker17/06/2006Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
ABNormaal11/04/1998451
 

't Hof Van Commerce   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kom mor ip22/06/2002Tip: 5 
Niemand grodder09/04/2005Tip: 3 
Jaloes10/09/2005Tip: 13 
Wupperbol10/12/2011Tip: 23 
Stuntmann03/03/2012Tip: 4 
Voe de show02/06/2012Tip: 30 
Baes06/10/2012Tip: 56 
Doet zelve ('t Hof Van Commerce / Safi en Spreej)18/05/2013Tip: 76 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
En in Izzegem16/05/1998461
Rocky 726/10/2002711
Ezoa en niet anders07/05/2005226
Stuntman03/03/2012241
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?