Login
België (Vlaanderen)

Das Pop - Never Get Enough

Cover Das Pop - Never Get Enough
Cover

Charts

Binnenkomst:12/09/2009 (Positie 49)
Laatste week notering:06/03/2010 (Positie 50)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:4357 (320 Punten)
Airplay:06/02/2010 / Piek: 24 / Weken: 2
Ultratip:05/09/2009 / Piek: 25 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 18 (Vl)

Nummer

Jaar:2009
Label:541/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Muziek/Tekst:Reinhard Vanbergen
Niek Meul
Bent Van Looy
Producer:Soulwax
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Ultratop hits
bekijk hier de clips van de actueelste toppers uit de Ultratop 50

20/04/2015 - De 25 beste Oasis-songs
Nu er geruchten zijn over een Oasis-reünie dit jaar en twee decennia na hun baanbrekende album 'Definitely Maybe' zijn hier de beste Oasis-nummers.

18/04/2015 - 40 inspirerende feelgood-songs
'Muziek liegt niet. Als er iets moet veranderd worden in deze wereld, dan kan het alleen gebeuren via muziek.' Jimi Hendrix.

15/04/2015 - 25 muziekvideo's die je willen doen dansen
Hier is onze gids voor de beste 25 songs, van David Guetta tot Blur, die je met succes aan het dansen trachten te brengen.

13/04/2015 - 25 beste zwart-wit-muziekvideo's
Naar aanleiding van de pas uitgebrachte zwart-wit-video's voor Rihanna's 'FourFiveSeconds' en Mika's 'Last Party' hebben we een lijstje opgemaakt van de beste muziekvideo's die het zonder kleur doen. Hier zijn ze...

10/04/2015 - 50 anthems vóór het drinken
Ga je een avond de bloemetjes buiten zetten? Sla je thuis al je eerste glas achterover voor je de stad in trekt? Hier is een playlist met een paar songs om je in de stemming te brengen.

08/04/2015 - 10 nummers die je aan het lopen krijgen
Nu het weer wat mooier begint te worden, trekken velen het huis uit met hun loopschoenen aan. Als je wat inspiratie zoekt, dan is hier een playlist met nummers die je in beweging krijgen!

06/04/2015 - Liedjes voor de lente
Eindelijk een beetje zonneschijn, hoera! Hier zijn 15 lekkere lentesongs die je in de stemming brengen.

01/04/2015 - Grappigste muziekvideo's
Een collectie van de grappigste muziekvideo's uit een breed palet genres, die je ongetwijfeld doen schateren!

30/03/2015 - Gitaargoden: Eric Clapton
N.a.v. de 70ste verjaardag van Eric Clapton op 30 maart blikken we terug op zijn grootste hits als 'Layla' en 'Tears in Heaven', live gebracht door de gitaargod!


SITE NIEUWSrss

24/04/2015
Win de verzamelaar "Ketnet Hits vol. 8"!
>>>
24/04/2015
Win het album "Brussel-Berlin" van Maartje Van Neygen, gesigneerd! >>>
25/04/2015
Blijft Selah Sue een maand lang staan op 1? >>>
22/12/2014
Bekijk hier de jaarlijsten van 2014 >>>

FORUM

NIEUWSTE REVIEWS

32 leden online:
Ali1610, Bearcat, Der Maddox, DJ Axel, dj yayi, ems-kopp, Fabio (auch Fabi GaGa), FranzPanzer, fuedlibuerger, godyger, Hannes, Hijinx, Kamala, Kopfweh, LarkCGN, larkwilkerson, Lefteris, peter_ceterafan, pupsiD, Reto, rhamelmann, Scheen, Schöditaz, simpsonsfan, SportyJohn, sushi97, TaylorHarris, Trekker, vancouver, Windfee, zeller45, zoecatharina

Privacy

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Das Pop541 / N.E.W.S.
541416503074
Album
CD
21/09/2009
Goose Version3:58De Maxx - Long Player 16541 / N.E.W.S.
N01.3236.023
Compilatie
CD
16/11/2009
3:08De Afrekening 47Universal
532.417-2
Compilatie
CD
27/11/2009
3:09Humo's Top 2009EMI
4560812
Compilatie
CD
04/12/2009
3:08Peter De Clercqs heetste barbecue hitsCapitol
6464942
Compilatie
CD
04/06/2010
»» alles tonen

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.47 (Reviews: 15)

bjorn614
Member
*****
Leuk nummer

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Helemaal géén verkeerde plaat hoor van "Das Pop" uit augustus 2009, maar zeker géén hoogvlieger !!! Maar na 3 sterren heb ik toch genoeg hoor ☺!!!

Katefan
Member
******
komt terug binnen in de ultratop, heel waarschijnlijk door Bent's deelname aan de slimste mens ter wereld.
Maar het is zo'n nummer waar je super vrolijk van wordt. Doet me denken aan de zomer.

kravitz182
Member
*****
dito remember

remember
Member
****
Für gute Stimmung ist jedenfalls damit gesorgt.
Laatst gewijzigd: 30/10/2014 23:47

TSCHEMBALO
Member
****
erfrischend eingespielter nu pop aus belgien. gute 4plus!

sophieellisbextor
Staff
****
Premier extrait du 3ème album des Das Pop !

Cheetah
Member
*****
Hier word een mens toch vrolijk van :-)

gherkin
Member
*****
En hop, direct 5 sterren voor dit supervrolijke nazomerhitje van Bent Van Looy en de zijne. Als je hier niet goed gezind van wordt.

urs2222
Member
**
....der Song wäre Spitze......

....ohne Gesang...

Mümmelgreis
Member
*****
Geiler Rhythmus! Bo Diddley trifft belgischen Indiepop-Ohrwurm. Gute Laune garantiert.

MUSICBOJ
Member
*****
Deze vind ik zoooo super!

Schwizerin
Member
****
Sooo lieber Spätsommersong. Nice. Und der Sänger klingt teilweise haargenau wie der Herr von Tokyo Police Club, aber egal.

otnorot
Member
******
Eindelijk weer wat nieuws van Das Pop!!!
De CD zal nu niet lang meer op zich laten wachten.
Gelukkig maar....
Zeer aanstekelijk en dansbaar nummer.

Der_Nagel
Member
****
muntere Indie-Pop-Dance-Nummer...damit lässt sich gut das Tanzbein schwingen - 4+...

weitere Infos zur Band:
http://www.myspace.com/daspop (4.9.09)
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
françaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?