ZOEK

Das Pop - Never Get Enough


Cover

Charts

Binnenkomst:12/09/2009 (Positie 49)
Laatste week notering:06/03/2010 (Positie 50)
Piekpositie:9 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:4317 (320 Punten)
Airplay:06/02/2010 / Piek: 24 / Weken: 2
Ultratip:05/09/2009 / Piek: 25 / Weken: 1
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 18 (Vl)

Nummer

Jaar:2009
Label:541/NEWS
Distributeur:PIAS/NEWS
Muziek/Tekst:Reinhard Vanbergen
Niek Meul
Bent Van Looy
Producer:Soulwax
Geluidsfragment:
Flash nodig voor het geluidsfragment.
Download:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Privacy
Muziek (300x250)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20Das Pop541 / N.E.W.S.
541416503074
Album
CD
21/09/2009
Goose Version3:58De Maxx - Long Player 16541 / N.E.W.S.
N01.3236.023
Compilatie
CD
16/11/2009
3:08De Afrekening 47Universal
532.417-2
Compilatie
CD
27/11/2009
3:09Humo's Top 2009EMI
4560812
Compilatie
CD
04/12/2009
3:08Peter De Clercqs heetste barbecue hitsCapitol
6464942
Compilatie
CD
04/06/2010
»» alles tonen

Das Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Telephone Love08/03/2003Tip: 13 
Fool For Love02/02/2008Tip: 7 
Underground26/07/2008Tip: 6 
Never Get Enough12/09/2009918
Wings20/02/2010309
The Game12/03/20111511
Skip The Rope04/06/2011Tip: 8 
Gold03/09/2011Tip: 21 
Yesterday12/11/2011Tip: 18 
Thunder & Lightning05/05/2012Tip: 9 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
I ♥21/10/2000165
The Human Thing22/02/200368
Das Pop26/09/2009744
The Game16/04/20111325
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.47 (Reviews: 15)

bjorn614
Member
*****
Leuk nummer

Snormobiel Beusichem
Member
***
▒ Helemaal géén verkeerde plaat hoor van "Das Pop" uit augustus 2009, maar zeker géén hoogvlieger !!! Maar na 3 sterren heb ik toch genoeg hoor ☺!!!

Katefan
Member
******
komt terug binnen in de ultratop, heel waarschijnlijk door Bent's deelname aan de slimste mens ter wereld.
Maar het is zo'n nummer waar je super vrolijk van wordt. Doet me denken aan de zomer.

kravitz182
Member
*****
dito remember

remember
Member
****
Für gute Stimmung ist jedenfalls damit gesorgt.
Laatst gewijzigd: 30/10/2014 23:47

TSCHEMBALO
Member
****
erfrischend eingespielter nu pop aus belgien. gute 4plus!

sophieellisbextor
Staff
****
Premier extrait du 3ème album des Das Pop !

Cheetah
Member
*****
Hier word een mens toch vrolijk van :-)

gherkin
Member
*****
En hop, direct 5 sterren voor dit supervrolijke nazomerhitje van Bent Van Looy en de zijne. Als je hier niet goed gezind van wordt.

urs2222
Member
**
....der Song wäre Spitze......

....ohne Gesang...

MŁmmelgreis
Member
*****
Geiler Rhythmus! Bo Diddley trifft belgischen Indiepop-Ohrwurm. Gute Laune garantiert.

MUSICBOJ
Member
*****
Deze vind ik zoooo super!

Schwizerin
Member
****
Sooo lieber Spätsommersong. Nice. Und der Sänger klingt teilweise haargenau wie der Herr von Tokyo Police Club, aber egal.

otnorot
Member
******
Eindelijk weer wat nieuws van Das Pop!!!
De CD zal nu niet lang meer op zich laten wachten.
Gelukkig maar....
Zeer aanstekelijk en dansbaar nummer.

Der_Nagel
Member
****
muntere Indie-Pop-Dance-Nummer...damit lässt sich gut das Tanzbein schwingen - 4+...

weitere Infos zur Band:
http://www.myspace.com/daspop (4.9.09)
Een review toevoegen
Share:
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?