Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Miike Snow - Black & Blue

Cover Miike Snow - Black & Blue
Digital
Columbia -

Nummer

Jaar:2009
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Muziek/Tekst:Christian Karlsson
Andrew Wyatt
Pontus Winnberg
Producer:Miike Snow
Geluidsfragment:
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Ultratip Bubbling Under:02/01/2010 / Piek: 10 / Weken: 5
In de landen:
be  Tip: 10 (V)

Tracks

07/12/2009
Promo - Digital Columbia - (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Black & Blue
  3:40
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Miike SnowColumbia
88697583362
Album
CD
23/10/2009
3:37FM4 Soundselection: 21Universal
06007 5323614
Compilatie
CD
06/11/2009
3:40Black & Blue [Promo]Columbia
-
Single
Digital
07/12/2009

Miike Snow   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black & Blue02/01/2010Tip: 10 
Remedy (Crookers feat. Miike Snow)20/03/2010Tip: 10 
Paddling Out18/02/2012Tip: 9 
The Wave30/06/2012Tip: 43 
Genghis Khan09/01/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Happy To You25/08/20121233
III12/03/20161101
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.08 (Reviews: 13)

remix1970
Member
***
Durchschnittliche Radio Nummer.

southpaw
Member
****
Interessanter Stilmix.

cameron250
Member
*****
good single, i wish it had more success

Hijinx
Member
***
It's not too bad, I like the outro. 3.5

MCMandi
Member
*****
Gefällt mir!!

LarkCGN
Member
****
Dezent düster, oder es liegt an der Abenddämmerung. Jedenfalls nichts was mich richtig vom Hocker reisst. Trotzdem recht gut anhörbar.

Bette Davis Eye
Member
*****
Besonders Strange finde ich die Nummer jetzt nicht. Eingängiger, leicht queerer Indie-Pop von einem wirklich coolen Act. 5 Punkte!

Gregory [H]ouse
Member
*****
This song is so awesome, i don't understand why is so ignored.

Awesome percussion song with electro touch. The Tiga remix of this song is electrish and dirty.

Widmann1
Member
****
strange ... ein bisschen prince?
Laatst gewijzigd: 14/01/2010 20:53

gherkin
Member
****
De opvolger van Animal is opnieuw een toffe single, maar haalt het niet bij zijn voorganger.

urs2222
Member
***
...kann mit diesem Song überhaupt nichts anfangen....

Der_Nagel
Member
****
Jaymo & Andy George Remix: in diesem Mix eine völlig abgefahrene, experimentelle Electro-Pop-Nummer mit Höhen und Tiefen - knappe 4*...

Samuelw300
Member
****
Dezent mischen sich Elektroklänge in diese Klavier-Soul-Ballade unter. Der Gesang ist auch fein. Alles etwas einschläfernd auch, muss ich gestehen. **** sind es schon.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.