Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - The Ghost Of Saturday Night (After Hours At Napoleone's Pizza House)

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:17The Heart Of Saturday NightAsylum
7E-1015
Album
LP
1974
3:14Asylum YearsAsylum / Warner
960 321-1
Album
LP
1984

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

southpaw
Member
****
Weniger brüchig als an anderen Orten, lyrisch und pianotechnisch natürlich gut.

musikmannen
Member
******
Great

James Egon
Member
*****
Sehr gut, obwohl ich für gewöhnlich nach Mitternacht keine Pizza mehr esse.

remember
Member
***
Ist nicht nur einer, klingt auch nach Rausschmeisser.
Sperrstunde.
30/01/2007 15:15
Homer Simpson
Member
****
gut
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?