Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - $29.00

Nummer

Jaar:1978
Muziek/Tekst:Tom Waits
Producer:Bones Howe
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
8:12Blue ValentineAsylum
6E-162
Album
LP
1978

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Dino-Canarias
Member
*****
Eine sehr langsame und recht gediegene Sache, fast schon
Mainstream-tauglich zu nennen...

Ganz knappe 5.

(4.75)

Redhawk1
Member
******
Meisterwerk Blues

remember
Member
****
Ruhiger Blues in Überlänge, der Dollar stand damals ja auch noch besser im Kurs.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?